Ghid restaurante si baruri Bucuresti
Restaurante
Cafenele
Bar / Pub
Club / Disco
Night club
Casino
Saloane
Pizza
Catering
Evenimente
Articole
Stiri


Abonare la newsletter:

Go!

Nou pe site:

Ideal pentru:

Meniuri:

Cele mai vizitate:

Cele mai votate:


Ultimele actualizari:


Curs manager resurse umane
Managementul strategic al resurselor umane
exec-edu.ro

Wild Escapes
Programe de teambuilding outdoor
www.wildescapes.ro

 Căutare:  
 


Cauta!
 
avansată




   Clasificare alfabetica:

1, 2, 7, 9, A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z



The Absinth Bar
(49.270 vizualizari de la 01.01.2008)
Recomandă
Dă o notă
Comenteaza

Bar, Club, Cafenea, Lounge
Str. Stefan Mihaileanu nr 53 Tel.: 0724 - 65.97.29; 0723 - 89.37.70

Specific: american, international
Ambient: brittish, trendy
Zona:  Foisorul de Foc
Locuri:  100
Optiuni:  aer conditionat, cocktail-bar, DJ, expat friendly, factura fiscala la cerere, happy hours, organizare petreceri private, separeuri, terasa, TV-bar, wireless internet wifi
E-Mail:  office @ theabsinth.com
Web:  www.theabsinth.com
Orar:  L-J: 10-00; V-S: 12-last; D: 12-00
Taxi:
Tarif unic pe km: 1,39 lei021 9426 (Romtelecom)
0762 00 9426 (Cosmote) 
0722 69 9426 (Vodafone)
0744 69 9426 (Orange)
User rating:   Rating:4.84 Voturi: 237 Mancare: 4.72 Servire: 4.89 Ambianta: 4.89 Curatenie: 4.86
Pret:  2.07
Click pentru detalii foto

Ce zic ei:
Traditiile creative ale trecutului acordate cu necesitatile de confort si tehnologiile contemporane intr-un bar unic din inima Bucurestiului Istoric.
Absinth, licoarea magica a artistilor Continuare...

Ce zicem noi:
Alte localuri cu specific american, international
Alte localuri cu ambient brittish, trendy
Alte localuri in zona Foisorul de Foc.


Cursuri de publicitate online. Invata sa faci campanii eficiente in medii digitale de impact.


Dentestet
Clinica stomatologica Denstestet din Bucuresti ofera:
- aparat dentar
- implant dentar
- albire dinti

 www.dentestet.com


Facebook

O mica trecere in revista pentru ca vara asta clientii dumneavoastra sa fie primiti ca la carte
Aparuta in anul 2004, cartea scrisa de un fost inspector pentru ghidul Michelin, Pascal Remy, descrie cu exactitatea munca pe care a facut-o mai mult de 16 ani. Dincolo de aspectul ceva mai polemic al cartii care nu intereseaza pe multi in Romania, sunt atractive explicarea muncii de zi cu zi a autorului si observatiile pline de bun simt. Indiferent de categoria de restaurant...
Continuare..

Linkuri.ro - Online directory WebIndex - Catalogul site-urilor in imagini
19 Aug 2018, 18:49 Server: v1.  -  Developed by Webdev