Ghid restaurante si baruri Bucuresti
Restaurante
Cafenele
Bar / Pub
Club / Disco
Night club
Casino
Saloane
Pizza
Catering
Evenimente
Articole
Stiri


Abonare la newsletter:

Go!

Nou pe site:

Ideal pentru:

Meniuri:

Cele mai vizitate:

Cele mai votate:


Ultimele actualizari:


 Căutare:  
 


Cauta!
 
avansată




   Clasificare alfabetica:

1, 2, 7, 9, A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z



Lotca Bucatarie Pescareasca
(28.826 vizualizari de la 1 ianuarie 2008)
Recomandă
Dă o notă
Comenteaza

Restaurant
Mihai Eminescu nr. 171 (localizeaza pe harta Bucuresti!)
Tel.: 021 - 2116263; 0748 - 11.95.86; 0742 - 21.37.25

Specific: pescaresc, romanesc
Ambient: old style, rustic
Zona:  Dacia
Locuri:  48 Interior; 40 terasa
Optiuni:  aer conditionat, catering, children friendly, factura fiscala la cerere, muzica live, organizare petreceri private, organizare receptii, preparate la gratar cu carbuni, separeuri, soups, terasa, wireless internet wifi, zona nefumatori
E-Mail:  critolcons @ gmail.com
Web:  www.lotca.ro
Orar:  12:00 - 24:00
Coordonate GPS:  44.445 x 26.1175
User rating:   Rating:3.07 Voturi: 14 Mancare: 3.07 Servire: 3.07 Ambianta: 3.07 Curatenie: 3.07
Pret:  2.64
Vedere din strada

Ce zic ei:
Bucatarie pescareasca cu retete traditionale din Delta. Continuare...

Ce zicem noi:
Singurul restaurant din Bucuresti (din cate am incercat) in care preparatele pescaresti sunt exact ca in .. Delta Dunarii.

Atmosfera destinsa si amabilitatea chelnerilor este compeltata de un meniu uluitor: preparate traditionale pescaresti (borsul de peste este servit separat: intai carnea/pestele, apoi zeama) dar si preparate speciale: malasolca, suberek,
rata pe varza sau stiuca umpluta, dar si clasicele hamsii, icre sau scrumbia marinata..

Fiecare reteta este facuta ca la carte (a se citi ca in Delta - am verificat mai multe retete si sunt preparate exact asa cum le gatesc si lipovenii, doar apa de Dunare din bors lipseste - din motive evident ingienico-sanitare) si respecta sezonalitatea produselor procurate chiar din zona Deltei: scrumbia are sezon primavara, racii toamna si asa mai departe, in vreme ce mujdeiul poate fi cerut simplu (frecat cu ulei si sare) sau lipovenesc (cu rosii coapte pe gratar si decojite si leustean proaspat).

Nu ratati sarmalutele de peste (asta daca va puteti obisnui cu ideea de a mai gasi din cand in cand cate un os mititel prin umplutura) sau crapul pe varza, care este de asemenea servit ca in Delta, pat de varza, zeama de rosii si crap la cuptor.

Recomandat de Afterhours Alte localuri cu specific pescaresc, romanesc
Alte localuri cu ambient old style, rustic
Alte localuri in zona Dacia.


Localizeaza pe harta Bucuresti:
Cronica Lotca Bucatarie Pescareasca Rezervari la: 021 - 2116263; 0748 - 11.95.86; 0742 - 21.37.25






Facebook

Perla Giurgiului (II)
(sau povestire aproape stiintifico-fantastica cu si despre mancarea de peste)
Interiorul restaurantului, destul de traditional, poate chiar invechit: lambriuri de lemn cum aveau restaurantele de la parterul hotelurilor de pe litoral de acum 20-30 de ani...

Continuare..

Linkuri.ro - Online directory WebIndex - Catalogul site-urilor in imagini
14 Dec 2017, 16:51 Server: v1.  -  Developed by Webdev