Trimis: Vin, 04.08.2006 21:57 Titlul subiectului: Mystic Tree - bar, club&food
Rasfoind 24Fun, vad Mystic Tree...si mai vad invitatia lor (frumos text): "Zambeste la fosnetul diminetii in aroma unei cafele bune, alege un meniu in increngatura miezului de zi si cu siguranta vei rezista si ritmului ametitor al noptii".
M-a prins textul si am dat fuga intr-acolo.
Cafeaua foooarte buna - desi mai sunt cafenele cu cafele foarte bune. Meniu de vara cu salate (incercati Apple Tree Salad, desi si altele suna tentant) sau Sandwich Carbonara sau chiar si deserturile.
Muzica chill out si jazz. Frumos. Tablouri cu oameni si copaci..Mansarda inconjurata de copacul care tine umbra casei unde se afla Mystic Tree.
Dupa zile caniculare si fara somn de atata zapuseala, mai bine leneveala la ei.
Trimis: Mar, 29.08.2006 20:57 Titlul subiectului: Mystic Tree
Am ajuns si eu din vacanta in praful Bucurestilor..si in virutea inertiei (distractiile din vacanta) stau si eu sa frunzaresc 7 seri si 24fun. Si paginile de net..
Da, e frumos la Mystic Tree...e cum ziceau in editorialul din 24 Fun: "treci pe la Mystic Tree si ia-ti doza de limonada (e cu sirop de menta) si chill out". Desi poti lua si doze nemasurate din deserturile sau mancarurile de acolo. DELICIOASE.
E mai greu de gasit localul..pe strada Mantuleasa, da, insa mai pe colt. Dar poate ce de-asta e cu Mystic...sa nu vina chiar oricine acolo.
Mansarda e mai mult decat primitoare. Personal, mi-ar fi placut sa locuiesc in ea. Eu nu as mai fi plecat. Poate ca si din cauza iubitei...Tabloruile de jos cu copaci si oameni, cum zici tu Violina, ce sa zic..depunde de gusturi. Dar e interesanta tema.
Ne-au servit chiar proprietarii locului, tineri si draguti, cu care poti schimba vrute si nevrute. Bravo lor!!
Din septembrie spuneau ca bucatarul va pregati nebunii culinare si preturi pe masura (de mici).
Eu unul ma voi duce mereu pe la ei.
Inca o data, FELICITARI!
Trimis: Mar, 29.08.2006 21:17 Titlul subiectului: Mystic Tree
Super tare..e foarte fain acolo.
Muzica chiar mi-a placut. Si sunetul in primul rand. Poti vorbi, dar si asculta muzica.
E adevarat ca nu este prea populat locul. Mie imi place asa insa. Ai intimitate. Poate nu ar trebui sa le fac reclama.
Astept si eu tentatiile cu care ne-au imbiat din septembrie.
Si eu sunt incantata de loc. E un loc romatios as putea spune.
Cocktailurile de sampanie m-au ademenit. Nu am mai vazut in alte baruri. Iar muzica te indeamna la leneveala intr-adevar.
Am gasit destul de greu locul, dar a meritat.
Am mancat si eu aici un foarte bun file gratinat cu rosii umplute cu shrimps. Delicios. Atentie insa la limonadele cu arome care numai naturale nu sunt.
Acum doua zile am luat pranzul aici. Am gasit seminte in bolul cu crutoane. Scuzele chelneritei nu sunt de ajuns. Denota lipsa de respect sa scuipi, chiar si neintentionat, in mancarea clientului. Pacat de srimpii din supa zilei, foarte buna de altfel.
Am fost surprinsa sa vad ca si ce anume se scrie despre Mystic Tree aici.
Neplacut, Pussy, ca ai primit seminte in bolul cu crutoane. Nu cred insa ca s-a scuipat in mancare, ci doar persoanele de la bucatarie au fost neglijente. Pacat. E greu sa-ti ceri scuze pentru asa ceva.
Eu vin la pranz aici cam de 2 ori pe saptamana, cand vreau sa manac ceva deosebit (si meniul lor e unul deosebit, cu unele mancaruri pe care nu le-am vazut in alte meniuri) chiar de cand au deschis si mi-a placut si imi place in continuare. Si ma bucur pentru ei ca e din ce in ce mai populat locul si ca pe unii clienti de la inceputuri ii intalnesc si acum acolo, ceea ce arata ca e un loc apreciat.
Cu siguranta a fost ceva pur intamplator.
Eu zic ca merita vizitat in continuare. Clatitele sunt delicioase (le recomand pe cele cu spanac si sos picant), iar puiul cu sos de mustar e o alegere mai mult decat reusita. Muzica e foarte bine aleasa si nu iti urla in urechi.
Este intr-adevar bine la Mystic Tree. Foarte odihnitor locul si relaxant.
Supa crema de cartofi cu anchois tare buna. Ceilalti de la masa au luat fiecare cate o supa si au fost la fel de incantati. Incercat si vinul casei rosu - chiar bun, avand in vedere ca e un vin de masa. Pacat insa ca e destul de mica terasa (chiar daca este cocheta si cu bun gust aranjata). Ne-ar fi placut la mansarda (o atmosfera romantica) dar nu erau locuri. Si limonada cu soc, foarte buna. Inspirat barmanul cu aceasta "socata".
Chelnerita foarte amabila, desi foarte prinsa cu toate mesele de la mansarda.
Va recomand cu caldura sa NU VA DUCETI LA MYSTIC TREE!!!
Imi pare rau ca azi, de ziua femeii a trebuit sa luam parte la un pranz nefast as putea spune, de-a dreptul un fiasco.
Impreuna cu colegele de birou, 10 la numar am luat parte la cea mai mare dezamagaire din domeniul servirii care a lasat mult de dorit.
In afara faptului ca a durat ceva mai mult timp pana cand ni s-au adus comenzile, ospatarii nici macar nu stiau ce fel de mancare se afla in farfuriile lor.
Ca si garnitura la felul de mancare Pui cu gorgonzola si cartofi gratinati, am asteptat o ora si ceva pana ni s-a adus garnitura de ardei Kapia.Va dati seama ca pieptul de pui s-a racit.Somonul unei alte colege era crud la mijloc si foarte rece de cand i s-a adus la masa.
Ca sa nu mai zic ca paharele aveau gust de detergent de vase, perdelele sunt nespalate, prin geamuri nu vezi de mizerie, lumina consta intr-un singur bec intr-o incapere de 30 de metri patrati, aerisire nu este, iar calorifele erau bocna in timpul in care inauntru erau putin peste 2 grade cu plus.
Imi pare rau ca am luat parte la asa un pranz, la fel cum imi pare rau ca astfel de maghernite exista pe piata.
PROFUND DEZAMAGITA!!!
Trimis: Mie, 06.04.2011 09:27 Titlul subiectului: imi place la Mystic Tree
Eu sunt nou pe aici. Nu am timp sa scriu pareri legate de locurile unde mananc sau ma distrez, insa imi dau seama ca sunt foarte utile parerile ca sa stii la ce sa te astepti cand intri intr-un restaurant nou.
Eu am avut o experienta foarte buna la Mystic Tree. Poate ca uneori mancarea dureaza mai mult pana sa ajunga la masa, insa ospatarii sunt foarte amabili si te anunta daca dureaza mai mult si de ce dureaza mai mult.
Am mancat bine mereu acolo. Nu m-a dat pe spate ciolanul de porc gratinat cu pasta de branza (nu imi place combinatia deloc) - desi ospatarul mi l-a recomandat cu mare incredere. Insa mi-a schimbat imediat comanda cand i-am spus ca nu imi place si am apreciat. Puiul cu sos de spanac a fost delicios. Si pestele este foarte bun - de incercat dorada cu crusta de parmezan la cuptor.
Preturile sunt ok.
Iar legat de curatenie nu am avut niciodata nici o obiectie.
Eu recomand acest loc. Nu e deloc o maghernita.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum