Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Corsarul

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Da in gat un ospatar
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
randomguy

Data înscrierii: 29/08/2006

MesajTrimis: Mar, 29.08.2006 22:02    Titlul subiectului: Corsarul Răspunde cu citat (quote)
Trebuie sa va povestesc despre experienta mea cu ospatarita de la Corsarul

Am avut aici una din cele mai proaste experiente din vreun restaurant din Bucuresti. In mod normal timpul meu este mult prea scump ca sa pierd vremea scriind comentarii despre restaurante, dar daca conving macar o persoana sa manance altundeva efortul meu nu va fi fost in van!

Pe scurt: mancarea mediocra, comanda gresita cu intentie adica pur si simplu mi-au adus altceva si mi-au zis ca nu au ce comandasem initial, ba chiar incercau sa ma convinga ca nu mai tin eu minte bine ce am comandat, nota de plata umflata si chelnerita plina de tupeu se purta de parta eu as fi gresit cu ceva. In plus miroasea urat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shirase26

Data înscrierii: 01/12/2008

MesajTrimis: Mar, 02.12.2008 02:04    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
mergeti in bulgaria la "all you can eat" si nui veti mai avea neplaceri cu ospatarii
Sus
Ocsav

Data înscrierii: 31/12/2009

MesajTrimis: Joi, 31.12.2009 12:18    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Pentru Shirase26: Tu chiar ai da bani asa, pe degeaba?
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Da in gat un ospatar Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum