pussy sef de sala

Data înscrierii: 22/08/2004 Mesaje: 108
|
Trimis: Lun, 25.09.2006 18:28 Titlul subiectului: seara zilei de 19.09.2006 la restaurantul La Mama 6 |
|
|
Publicam mai jos un mail primit de la dl. Mircea Stan:
| Citat: |
Stimate dle Mahu,
Referitor ziua rubricata,pe care am incercat sa o petrecem in localul dvs.din Piata Alba Iulia,aniversind ziua sotiei mele,impreuna cu niste prieteni si fiica noastra,in total 6 persoane,nu pot sa va spun decit ca voi regreta foarte mult timp alegerea facuta si asta din urmatoarele motive:
1).eram pentru prima data in acest local si de la bunul inceput, cu toate ca facusem rezevare inca din data de 18.09.2006,in loc sa fim intrebati daca dorim la o masa de fumatori sau de nefumatori,am fost pusi la o masa de fumatori,noi nefind nefumatori;
2).in concluzie, am cerut sa fim pusi la alta masa,de nefumatori,masa care de altfel era mult mai bine amplasata nefiind in bataia soarelui;
3).proasta decizie.Si asta pentru ca la circa 10-15 minute de la momentul mutarii,sotia mea si-a dat seama ca si-a uitat la prima masa cadoul primit(printre altele fiind spus nici nu apucase sa il deschida,dar va putem spune ca era o apa de toaleta),cadou care am incercat sa il recuperam,dar clientii noi veniti la acea masa ne-au comunicat ca au inminat punguta(de culoare rosie)baiatului de la receptia restaurantului;l-am intrebat pe acesta unde este punga dar el ne-a replicat ca dupa ce a pus-o pe masa de la intrarea in bucatarie aceasta a diparut;
4).am chemat pe cineva din conducera restaurantului,dar toate incercarile noastre de a afla si implicit recupera cadoul au fost zadarnice,fiind sfatuiti sa chemam politia,ceea ce nu am facut,dar totodata ni s-a oferit initial sa suporte restaurantul consumatia noastra de pina la acel moment si totodata si o masa pe cheltuiala dvs.,fapt de altfel refuzat de noi;
5).am avut mai tirziu o discutie telefonica cu dl Cristian Nicolaede la dvs.,care m-a invitat pentru azi la ora 11,sa avem o discutie fapt care s-a si intimplat si din care am tras concluzia din ceea ce mi-a spus dl in cauza ca este numai si numai responsabilitatea noastra,restaurantul neavind nici un fel de obligatie in restituirea lucrurilor uitate la mesele din incinta acestuia si chiar a insinuat ca angajatului dvs.i-ar fi fost data o punga goala,continutul fiind luat de clienti.Intre noi fie vorba de ce ar mai fi dat punga goala,pe de o parte,iar pe de alta parte de ce angajatul dvs.a mai luat-o,iar daca a luat-o de ce nu a venit cu ea la noi?
Daca tot nu aveti nici un fel de resposabilitati de ce ni s-a mai oferit consumatia din partea casei?
Probabil ca aceste intrebari vor ramine fara raspuns,insa cu toate ca am fost convinsi ca nu vom mai recupera cadoul cu pricina,nu am inteles de ce nici macar nu am primit niste simple scuze si de fapt pe timpul si banii nosti ne-am stricat buna dispozitie.Si bineinteles s-a incercat tot timpil sa se induca ideea ca noi ca si clienti sintem de vina,si cind spun asta ma refer la notiunea de client in general
Va intreb pe dvs.daca ati fi fost in locul nostru ce concluzie ati fi tras si cum v-ati fi simtit.
Nu ma astept la un raspuns din partea dvs.la toate aceste intrebari,dar eu va pot asigura ca pe noi ne-ati pierdut de clienti.
Salutari,
Mircea Stan |
|
|