valy
Data înscrierii: 12/02/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Lun, 12.02.2007 19:04 Titlul subiectului: De Gustibus |
|
|
Localul e linistit, in general se gasesc locuri. Este mobilat cu grija, mobilier nou. servirea e ok, e misto si vara pe terasa din spate. Mancarea e italiana, acelasi meniu ca in celelalte tratoria, dar buna. Il recomand cu incredere.  |
|
vladgreavu
Data înscrierii: 20/09/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar, 20.09.2011 20:11 Titlul subiectului: |
|
|
O mizerie de restaurant! Afara e vopsit gardul si inauntru leopardul! Fitze si pretentii, si cam atat! Preturile bat orice alt italienesc (Trattoria Il Calcio, Quatro Stagioni etc.). Aici o carafa de vinul casei varsat la 1 litru este 35 ron, o pizza 30 ron, iar salata casei este 26 ron (contine 2 rosii, multa rucola, 4 franjuri de piept de pui cat jumatate de deget de copil , ketchup si un pic de maioneza pe o farfurie plata )))), Ce este mai grav, se pare ca si mancarea este o problema. OPC va rog controlati!!!! Nu de mirare ca mancarea este cu probleme, tinand cont ca sambata seara un miez de septembrie cu vreme frumoasa afara erau 3 mese ocupate in tot restaurantul. Dupa festinul de sdaptamana trecuta, sotia mea insarcinata in 36 saptamani a ajuns la spital cu perfuzii dupa ce a vomat toata noaptea, vand risc de contractii si nastere spontana, iar eu intr-o forma mai usoara am zacut in pat 2 zile : diagnostic toxinfectie alimentara! Nju pot de cat sa recomand, daca doriti senzatii tari si nu aveti ce face cu banii! |
|