Trimis: Sâm, 17.03.2007 14:52 Titlul subiectului: SPAGA
Am si eu o intrebare?? in toatele clubrile astea din bucuresti chiar trebuie sa platesti pentru toate rezervarile care le faci?? eu am fost in cateva si nu neaparat Club-uri dar si in unele baruri si a trebuit sa scot din buzuar pt fiecare rezervare....voua vi s-a intamplat sau se mai uita si la fatza omului :
nope, pana acum nu mi s-a intamplat niciodata.. si merg des in diverse locuri numai pe rezervari. probabil ai avut ghinionul sa dai de badarani. ar trebui sa le iei numele si sa publici aici localul si numele celui care ti-a cerut bani, apoi sa te adresezi conducerii localului sa afli daca asa se face acolo (desi putin probabil).
in unele cluburi nu se plateste rezervarea insa exista consumatie minima pt fiecare masa, care poate pleca de la minim 1 sticla whiskey in fuctie de cate persoane sunt
si mi se pare normal pt ca poti rezerva masa si faci consumatie de 3-4 cafele si 5 ape sau 6 coke si altii care chiar vor sa se distreze cu cateva sticle de vodca/whiskey nu au loc la masa si isi vad de drumul lor
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum