Trimis: Joi, 17.01.2008 18:18 Titlul subiectului: restaurant signature
s-a deschis de curand, cu un design deosebit si un meniu international, cu o mancare senzationala la preturi accesibile, cu portii imense si deserturi minunate.
Trimis: Dum, 24.02.2008 19:08 Titlul subiectului: Re: restaurant signature
signatures a scris:
s-a deschis de curand, cu un design deosebit si un meniu international, cu o mancare senzationala la preturi accesibile, cu portii imense si deserturi minunate.
hm. strudelul pe care l-am mincat la dvs. ar fi avut sansa sa fie un un desert 'minunat' daca n-ar fi fost vechi de cel putin 24 de ore si, ca umare, cu un foetaj moale si neapetisant ( ar fi tb. sa fie usor crispy). nici inghetata de fructe nu e o alegere prea fericita- incercati una de vanilie (dar de buna calitate, nu din supermarket).
de asemenea, va sugerez sa renuntati la sintagma 'preturi accesibile'- sint accesibile doar pt. unii, in nici un caz pt. toata lumea, cum lasati sa se inteleaga pt. ca ele sint peste medie ; daca am retinut corect din meniu, pretul pt. un fel principal este de cca. 25-45 ron, iar pt. peste min. 50 ron- comparati cu preturile de la taverna 'la misto' de pe str. piscului, care sint cu adevarat accesibile, si apoi discutam.
asta este si ideea in privinta strudelului-sa fie moale si mai ales sa fie lasat o noapte in frigider. Dar despre gusturi nu putem discuta! iar in privinta inghetatei nu stiu ce crede ca a mancat, dar este una dintre cele mai bune si anume alpi bianchi-si chiar va invit sa o cumparati, daca o gasiti in vreun supermarket!
Despre preturi, ce sa mai zicem- daca se face comparatia cu o taverna! Este totusi un restaurant!
Mda, posibil sa aveti dreptate in privinta gusturilor. O combinatie care mie una mi se pare mai potrivita este cea de placinta/ strudel cu mere + inghetata de vanilie (dupa care nici macar nu sint innebunita, consumata ca atare).
In ceea ce priveste marca de inghetata, cred ca e mai putin important ca nu se gaseste in supermarket dar pot spune cu mina pe inima ca nu e cea mai grozava pe care am mincat-o vreodata si ca in alte locuri (putine, ce-i drept) am gasit unele infinit mai bune (dpv. gust, consistenta, onctuozitate etc) !
Referitor la preturi, depinde ce perspectiva aveti asupra termenului de 'accesibil'. Daca nu vreti sa va comparati cu o 'taverna' (desi 'La misto' e un restaurant in toata regula dar sa admitem ca vreti sa va pozitionati pe alt segment de piata) , atunci care ar fi etaloanele la care va raportati? Balthazar, MJU, Benihana etc etc etc? In acest caz, chiar mai aveti loc sa cresteti preturile! Dar si standardele.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum