Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Edgars

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Da in gat un ospatar
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
soyuz

Data înscrierii: 01/02/2008

MesajTrimis: Vin, 01.02.2008 17:14    Titlul subiectului: Edgars Răspunde cu citat (quote)
Atitudinea unui ospatar m-a lasat perplex... doream sa aleg un vin si imi aud urechile: "haideti, v-ati hotarat?"...
Zic:"Nu... dar ma puteti ajuta cu informatii despre vinuri sa stiu ce sa aleg?" (nota catre cititori: nu-mi place vinul dulce)...
Raspuns ospatar:"pai daca stam asa dupa toata lumea!!!".

Am preferat sa plec... mai ales ca timpul meu valoreaza cam de 15-17 ori cat timpul unui ospatar -considerand castigul standard al unui ospatar din Bucuresti.
Nu sunt o persoana pretentioasa dar o asemenea atitudine lasa de dorit. In plus de locul respectiv ma leaga amintiri frumoase...

...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shirase26

Data înscrierii: 01/12/2008

MesajTrimis: Mar, 02.12.2008 02:01    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
oricum cel mai ieftin il alegeati , va asigur
Sus
Luminita

Data înscrierii: 20/01/2008

MesajTrimis: Mie, 10.12.2008 13:00    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Shirase26 a scris:
oricum cel mai ieftin il alegeati , va asigur

exact despre cei ca tine e vorba: un ospatar sadea, pe viata, pina in maduva oaselor- la propriu si , mai ales, la figurat!
Sus
exq

Data înscrierii: 28/10/2006

MesajTrimis: Mie, 07.01.2009 01:07    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
un ospatar pt care cel mai bun vin e grasa de cotnari, ca p'asta il stie. sau cel mai scump din lista. ca sa fie "aia 10 la suta" mai multi.
Sus
iasmina_dejana

Data înscrierii: 06/04/2010

MesajTrimis: Mar, 06.04.2010 09:30    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Acel ospatar trebuie sa recunoastem ca are umor!Aveam si eu un coleg care se comporta exact asa cu clientii dar era si cel mai cautat dintre noi tocmai ca avea tupeu de ai lua "ceva mai tare"si chiar vindea ce era mai bun si da recunosc pleca cu cei mai multi bani Sad
asa ca depinde si de clienti si de buna dispozitie a fiecaruia !
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Da in gat un ospatar Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum