Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

valentines 2008

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Concursuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
adrianB

Data înscrierii: 26/10/2006

MesajTrimis: Joi, 14.02.2008 23:21    Titlul subiectului: valentines 2008 Răspunde cu citat (quote)
M-am numarat printre fericitii castigatori ai concursului si pot sa spun ca premiile au fost de nota zece Smile
Mi-a placut foarte mult atmosfera din Jadoo . E locul ideal pentru o cina romantica.
Multumim frumos Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pussy
sef de sala

Data înscrierii: 22/08/2004

MesajTrimis: Sâm, 16.02.2008 00:38    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
multumim..
Sus
RamiK

Data înscrierii: 12/02/2008

MesajTrimis: Sâm, 16.02.2008 15:52    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Ca si castigatoare nu pot decat sa multumesc frumos Echipei Afterhours pentru organizarea unui astfel de concurs si nu pot sa uit nici sponsorii. Surpriza pentru mine a fost una din cele mai placute.
Restaurantul Jadoo este dragut, atmosfera placuta.
Unul din premiile castigate a fost si un superb buchet de flori oferit de Viole. Combinatia de flori este de-a dreptul geniala in plus prospetimea lor m-a impresionat.
Sa nu uit cerceii, sunt foarte draguti si de buna calitate, nu ma pot abtine si imi voi comada si inelul in set, in plus am gasit la Bespecial o multime de bijuterii deosebite, le voi ramane clienta.
Vinexpert a fost si el la inaltime cu un voucher cadou.
Despre bauturile primite inca nu va pot spune nimic, inca nu le-am incercat Smile

Multumesc inca odata pentru tot,
Felicitari Afterhours
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Concursuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum