Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Concurs Taboo Boys

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Concursuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
pussy
sef de sala

Data înscrierii: 22/08/2004

MesajTrimis: Mar, 26.02.2008 20:34    Titlul subiectului: Concurs Taboo Boys Răspunde cu citat (quote)
Puteti scrie aici cele mai haioase patanii de Martisor pentru concursul taboo Boys!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Enigma

Data înscrierii: 07/03/2005

MesajTrimis: Joi, 28.02.2008 03:12    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Am mea poate nu e haioasa: anul trecut iubitul meu a stat la serviciu pana foarte tarziu, si cand a venit uitase martisoul in masina.

Anul asta vreau sa il pedepsesc sa ii zic ca ies in oras cu fetele la show la Taboo Boys si sa ii dau sms sa vina sa ma ia de la club dupa ce se termina show-ul, sa se invete minte. E bine asa?
Sus
pisoimic

Data înscrierii: 28/02/2008

MesajTrimis: Joi, 28.02.2008 10:56    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Pentru mine nu este asa important cum am petrecut in trecut (indiferent de sarbatoare/ocazie) ci cum o sa petrec Smile
Luna asta vreau sa ma distrez doar cu prietenele mele Smile si cred ca spectacolul Taboo Boys din Club Maxx ar putea fi un inceput frumos Wink
Sus
Lavinia20

Data înscrierii: 13/02/2006

MesajTrimis: Joi, 28.02.2008 15:45    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Nu-mi amintesc sa fi avut o zi de 1 martie frumoasa sau haioasa poate in liceu cand primeam flori si martisoare de la colegi.
Anul trecut i-am cumparat mamei iubitului un buchet de flori si drept rasplata mi-a spus ca florile nu se mananca. Iubitul meu a fost foarte ocupat si nici macar nu mi-a luat un buchet de flori. Nu a fost un 1 martie foarte reusit , poate anul acesta, cu ajutorul vostru va fi mai special.
Si eu as vrea sa ies cu fetele la show-ul Taboo Boys sa-l fac un pic gelos si sa-i spun ca acesta este razbunarea mea pentru 1 martie 2007 Smile
Sus
Anaconda

Data înscrierii: 23/09/2004

MesajTrimis: Vin, 29.02.2008 08:57    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Anul trecut am primit de Martisor un urs de plus cat mine de mare. Si am mers cu el si cu iubitul la restaurant, si pentru ca era foarte aglomerat l-am tinut pe masa. Si un chelner mai tinerel ma tot intreba cand il ducem la bucatarie pentru o tocana de plus.
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Concursuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum