Trimis: Lun, 10.03.2008 16:18 Titlul subiectului: La Gondola
Daca vi se pare locatia frumoasa, este, chiar ati crede ca va aflati la Venezia... DAR... sunteti adusi rapid cu picioarele in Romania (brutal!) in momentul in care comanda unui expresso dureaza 30 min. sau comentarii de genul: "...bucataria este aglomerata, comanda de mancare dureaza 2 ore, de aceea eu va spun acum ca sa nu-mi dati cu meniul in cap, dupa..." te lasa perplex! Dra. Stan, daca tot erati prezenta pe terasa, de ce nu ati facut oficiile de gazda sa va cereti scuze fata de mai multi clienti care au plecat dezamagiti? Daca tot importati gondole, de ce nu ati adus si niste obiceiuri ale patronilor italieni, macar asa, sa mai estompeze fitzele locale si high-life-ul dambovitean...pardon venetian!
da...
Superb si nu prea localul poate locatie superba dar localul ?
Iese vata minerala din pereti, usile sunt de o calitate indoielnica , vajaie vantul prin ele si au luftururi de cm
vesela si tacamurile sunt de duzina , scaunele idem
baia e modesta , iar mancarea...freshul de porocale e jumate prigat ,
atitudinea e jalnica -chelneri blazati si lenesi, tinuta ioc-de la manager la responsabil cu personalul
Preturile sunt de fite dar localul e mediu -il salveaza locatia altfel ar fi falimentar
Este un local exceptional. Muzica, mancarea, atmosfera sunt de nota 10.
Nu am intalnit nicaieri chelneri mai politicosi si mai bine pregatiti decat aici. Serviciu de-a dreptul ireprosabil. isi adapteaza comportamentul in functie de oamenii pe care ii servesc; daca mergi acolo cu prietenii, personalul este foarte "prietenos" Daca mergi cu partenerii de afaceri, chelnerii sunt extraordinar de politicosi; totul este ca la carte.
Prima data am ajuns accidental acolo. Dupa acea prima experienta, m-am indragostit de loc si revin saptamanal pentru a ma destinde si a ma bucura de un loc complet strain de standardul romanesc.
andreea22, in fresh`ul de portocale e jumate prigat nu?... lucrez acolo draga... mai documenteaza`te. si, apropo, nu lucram cu prigat, lucram cu santal
Trimis: Vin, 10.10.2008 09:32 Titlul subiectului: La gondola
Un restaurant ce se doreste cu pretentii si ti se serveste o mare dezamagire. Ospatarii sub orice critica. Bucatarii ar trebui felicitati. Managerul ar trebui inlocuit.
Un restaurant care se vrea de fite dar care se dovedeste a fi un mare "bullshit".
Servire de tot rahatul, preturi enorme pentru ce au de oferit.
Am fost cu niste prieteni si mi-am stricat toata seara. Mai mult decit atat daca nu esti atent pe sticlele de vin ti le iau de la masa pe jumatate pline si iti spun ca de fapt s-a terminat - "Mai doriti una la fel?" - pretul uneia variaza de la 75 - 130 lei. (vin romanesc)
Dupa parerea mea acest restaurant este o tzeapa curata
Am fost de curand la "La Gondola" (saptamana trecuta),nici discutie de cele afirmate pe aici.Sa fie oare o coincidenta ca incerc de 4 zile sa ma inscriu pe acest site si ....abia ,abia am reusit?
Ma rog ,daca as spune ca este exact pe dos fata de ce se scrie pe site-ul acesta m-ati crede?Probabil ati spune ca am vreun interes ascuns sau vreo legatura cu ei.
Nu am nici o legatura.
Am fost ,am mancat,am petrecut cateva ore civilizate si placute ,am ramas cu o impresie ok,cu siguranta localul este trecut pe lista mea de preferinte
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum