Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Fructele uscate

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Stelu
sef de sala

Data înscrierii: 24/09/2004

MesajTrimis: Lun, 07.04.2008 11:46    Titlul subiectului: Fructele uscate Răspunde cu citat (quote)
Acum ca vine primavara, trebuie sa mai renuntam la carnuri si nebunii. Si otusi covrigii, pateurile si chiar shaorma plina de sos ne omoara regimul la birou.

Dieta mea preferata este dieta cu fructe. Cel mai usor e vara, cand gasesc de toate in piata sau la supermarket, daca vreau citrice, pentru ca pot sa aleg. Foarte interesant de vazut ce fructe contin anumite vitamine, in special vitamina C, care mareste arderile in celule. Metodele de congelare la legume sunt bune pentru ca pastreaza 50% din vitamine timp indelungat. la fructe insa e mai greu cu congelarea...
Totusi, am descoperit ca anumite fructe se pastreaza foarte bine cand sunt uscate.
Se gasesc mai peste tot in magazine, sunt usor de luat la pachet, la serviciu sau la scoala, dar mai ales sunt mai sanatoase decat alte deserturi rafinate ( inghetata, ciocolata, sticksuri). Eu chiar le folosesc la unele retete de prajituri, yummy ! Trebuie insa sa mai raresc dulciurile, si mi se pare o varianta buna sa mananc caise uscate, mai ales acum, in perioada Postului.

Voi ce parere aveti despre ele?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Anaconda

Data înscrierii: 23/09/2004

MesajTrimis: Lun, 07.04.2008 15:54    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Mi-as dori si eu sa pot manca numai fructe uscate in loc de saratele si ce mai cumpar eu de la colt, dar.. nu prea iti tin de foame.
De acord ca au multe minerale si vitamine, dar cate fructe uscat epoti manca? Ma uitam acum multi ani in filmele sf cum mancau aia trei buline si le ajungea toata ziua.

Eu cred ca fructele uscate sunt bune, dar nu pot inclui o masa.
Sus
pussy
sef de sala

Data înscrierii: 22/08/2004

MesajTrimis: Vin, 11.04.2008 07:49    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
De acord, nu pot inlocui o masa, dar pot substitui produse de patiserie sau ducluri gen ciocolata sau bmboane fine care au mult mai mult zahar.
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum