Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Piranha

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
sergiulik23

Data înscrierii: 21/04/2008

MesajTrimis: Lun, 21.04.2008 14:33    Titlul subiectului: Piranha Răspunde cu citat (quote)
Salut!
Locatia e super, terasa este minunata...
Servirea lasa teribil de dorit, am fost sa mananc cu prietenii, am gasit masa foarte repede, doar ca am asteptat 30 de minute sa ne ia comanda, degeaba, am primit sfat sa mergem la bar sa luam ceva de baut pentru ca ospatarii vin foarte greu, am asteptat 2 ore sa ni se faca o comanda si am plect sa mancam in alta parte.
Sunt curios cat treuia sa asteptam papa daca ne luau comanda dupa 2 h?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Dana_m

MesajTrimis: Lun, 21.04.2008 21:08    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Daca nu ai (dar chiar nu ai ) ce sa faci mai bun cu timpul tau atunci este locul ideal . De 2 ori mi s-a intamplat sa astept mai mult de o ora (prima data - cand am crezut ca a fost doar o intamplare) si respectiv o ora si jumatate (a doua oara , cand doar din curiozitate voiam sa vad cat dureaza pana vine cineva ) pana sa vina cineva SA IA COMANDA , sa o ia nu sa o aduca (nu-mi pot inchipui decat ca pentru a si manca ceva acolo trebuie sa iti faci viza de flotant si sa te muti la ei ) . In acest timp m-am agitat : dupa jumatate de ora am intrebat la bar daca serveste cineva acolo , mi s-a spus ca da , apoi am vorbit cu 5 picoli si inca un barman si toti spuneau "ar trebui sa vina anca , ne pare rau dar nu avem ospatari" . De fiecare data a trebuit sa plecam si sa mergem in alta parte . Una peste alta , este total nerecomandabil . In regie poti gasi alte locuri in care sa te duci si unde chiar sa fi tratat cu respect ; macar sa vina cineva sa constate ca la masa lui/ei este asezat un client !
Sus
anduweb

MesajTrimis: Joi, 24.04.2008 08:12    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
O experienta pe care nu vreau sa o repet!!
Pe langa faptul ca am stat 2 ore si nimeni nu ne-a bagat in seama, ospatarii ne-au dat si impresia ca ii deranjam, ca suntem impertinenti ca le cerem sa vina sa ne ia comanda, si ca "abia ati venit, aveti rabdare!" A trebuit sa suportam privirile lor dispretuitoare cand ne-au spus ca daca ne-am mutat de afara inauntru ei nu ne iau comanda ca ne-am mutat!! Si noi ne mutasem tocmai sa fim mai aproape de bar si sa ne bage si pe noi cineva in seama dupa ce asteptasem o ora!!
Nu mi s-a mai intamplat pana acum sa strig dupa un ospatar si el nu numai sa se faca ca nu aude, ba chiar sa fuga sau sa spuna dispretuitor ca nu e de datoria sa ne serveasca, altcineva ar trebui!
Daca va ganditi sa faceti o reclamatie in local, aflati ca nu se poate!! Cel caruia ar trebui sa va adresati este chiar seful ospatarilor, care ghiciti ce va face cu reclamatia voastra!!
In consecita, daca aveti timp liber de la o zi in sus merita sa va duceti sa ne spuneti si noua cate ore se asteapta acolo dupa o comanda!!
Sus
Thavi

Data înscrierii: 07/06/2008

MesajTrimis: Sâm, 07.06.2008 15:44    Titlul subiectului: EXECRABIL Răspunde cu citat (quote)
O locatie superba. O ambianta placuta si de apreciat ideea cu igoane and sutff... DAR! servirea este incredibil de proasta. Nu pot sa cred ca in 2008 se mai gaseste atata impertinenta la chelneri. Am asteptat peste 40 min pana sa ne ia cineva in seama, sa ne aduca un meniu, inca 25min pana sa revina cineva sa ne ia comanda iar pana sa vina cu mancarea RECE si PROASTA a mai durat aproximatv 35-40min. O reclamatie am facut la seful(sefa) chelnerilor care si-a cerut scuze si a zis ca o sa il dea afara pe cel care s-a ocupat de noi. Nu prea cred... O bataie de joc totala. Ce sa mai zic dupa ce-am mancat la Piranha sunt plin de bube pe tot corpul. Am facut o frumusete de infectie alimentara si am de gand sa fac o reclamatie la OPC. Pacat de locatia superba. La cati bani fac pe seara cred ca ar putea sa-si permita niste bucatari seriosi si niste chelneri de calitate eventual scoliti nu niste studenti impertineti. Umblau chelnerii cu teancuri de 100 de lei in buzunare. Fac probabil zeci de milioane pe seara... Nu au pic de respect fata de clienti. Au impresia ca ei sunt cei care ar trebui serviti. Te privesc cu dispret si raspund cu impertinenta. O experienta neplacuta o pierdere de vreme. Nervi facut aiurea. Nu recomand nimaniu. Eu unul nu mai calc acolo!
Sus
MV

Data înscrierii: 18/09/2011

MesajTrimis: Dum, 18.09.2011 19:44    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Daca veti cauta un loc unde sa capatati o gastro-enterita din cauza mancarii proaste (sau din cauza mizeriei...) sau daca doriti sa vi se fure telefonul, acesta este locul perfect... Eu am patit-o si nu va recomand.
Sus
Misha

Data înscrierii: 09/11/2011

MesajTrimis: Mie, 09.11.2011 15:33    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Nu am fost decat de 2 ori. Prima oara am asteptat mai mult decat o groaza dupa o bere si o portie de mancare... am zis ca poate am avut ghinion.
Insa si cand a doua oara s-a intamplat la fel, am zis "pa pa" si nu m-am mai intors.
Nu inteleg de ce nu angajeaza mai multi ospatari?
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum