Trimis: Dum, 22.06.2008 15:41 Titlul subiectului: Bellagio Club
Chiar nu comenteaza nimeni aici?eu cred ca e super tare clubul..ma duc aproape in fiecare sambata de cand sa deschis...de cateva luni
Nu sunt preturile exagerat de mari si patronul a avut grija mereu sa faca spectacole care sa atraga clientii.
Sincer sa spun ...se comenteaza...doar ca unele pareri fac contrareclama si sunt imediat "mascate"! Distractie placuta celor ce frecventeaza clubul! (aveti grija unde parcati!)
Clubul e marfa,e plin mereu,dar muzica lasa mult de dorit..trebuie sa fii prea beat sa dansezi sau sa te simti bine pe ce melodii se baga acolo..Eu unul nu mai merg acolo.
acum ceva timp era ok acolo insa acum este de toata jena . faci rezervare si stai la coada cel putin o ora pt ca pe toata sala exista o singura tuta care de abia se misca si nu stie de capul ei .
de multe ori ai surpriza ca dupa ce ai stat la coada si desi ai facut rezervare sa nu mai ai masa ca de..... ai venit prea tarziu ))) ..... sau ai ajuns in fata la coada prea tarziu .
paznicii din fata au o atitudine de toata jena de parca sunt cel putin proprietarii clubului + altora cateva din Bucuresti . Sunt buni a da sfaturi cum sa te imbraci si bineinteles ca cei imbracati ca manelistii nu au absolut nici o problema pt ca evident sunt pe gustul lor . Te opresc prin club gen ...' ai rezervare ? ' si ' dc te plimbi pe aici ca e zona VIP ' desi nu este . niste moldoveni cretini si inculti . cand dai prostului o usa sa o pazeasca se crede Dumnezeu .
ca plusuri servire ok , animatoarele arata f bine fata de alte cluburi
pe scurt de evitat si fugit in directia opusa .... doar in cazul in care va place sa fiti umiliti de personalul angajat si aici ma refer la cei de mai sus
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum