Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Metallica vs. Lenny Kravitz

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Concerte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
smire

Data înscrierii: 25/07/2008

MesajTrimis: Sâm, 26.07.2008 20:33    Titlul subiectului: Metallica vs. Lenny Kravitz Răspunde cu citat (quote)
Nu am apucat sa ma duc la concertul lui Lenny, desi mi-am dorit tare. Am fost insa la cel al trupei Metallica si stiu ca voi tine minte toata viata momentele petrecute alaturi de ei.
Daca aveti impresii de impartasit, va rog share-uiti-le aici. Cat de mult v-a placut la concertul lui Lenny? Surprised Cool...pentru ca despre Metallica sunt extrem de multe de spus. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
smire

Data înscrierii: 25/07/2008

MesajTrimis: Dum, 27.07.2008 14:23    Titlul subiectului: Buna Seara Ungaria!!! Răspunde cu citat (quote)
Buna Seara Ungaria!!!...s-avem pardon! Bucuresti. Si ca sa va demonstrez ca stiu unde ma aflu, ma voi aseza in genunchi la final sa va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine, asta sa va impresionez mai bine.
Oricum concertul a fost de milioane...dar daca nu gresea, ce bine era! Pana atunci Metallica troneaza in clasamentele concertelor sustinute in capitala. Nu credeti?
Sus
soul-assasin

Data înscrierii: 28/07/2008

MesajTrimis: Lun, 28.07.2008 14:54    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
deci ...in primul rand....respectul fatza de oameni ..te obliga macar sa stii tara unde mergi...nu e dus cu pluta..( nu asa de rau cel putin) ..incat sa nu stie unde este si tara "care este"...dar daca imi trantesti..cu "hungary".....pai sa-i spunem si noi lui "thank you...astaaaa...cum ziceai ca te cheama...brian adams.."..
...nu contesc talentul lui muzical...ci ..doar ca el e cam afon ..la..geometrie..asta..cum ii zice.."geografie" ..
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Concerte Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum