Trimis: Sâm, 26.07.2008 20:33 Titlul subiectului: Metallica vs. Lenny Kravitz
Nu am apucat sa ma duc la concertul lui Lenny, desi mi-am dorit tare. Am fost insa la cel al trupei Metallica si stiu ca voi tine minte toata viata momentele petrecute alaturi de ei.
Daca aveti impresii de impartasit, va rog share-uiti-le aici. Cat de mult v-a placut la concertul lui Lenny? ...pentru ca despre Metallica sunt extrem de multe de spus.
Trimis: Dum, 27.07.2008 14:23 Titlul subiectului: Buna Seara Ungaria!!!
Buna Seara Ungaria!!!...s-avem pardon! Bucuresti. Si ca sa va demonstrez ca stiu unde ma aflu, ma voi aseza in genunchi la final sa va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine, asta sa va impresionez mai bine.
Oricum concertul a fost de milioane...dar daca nu gresea, ce bine era! Pana atunci Metallica troneaza in clasamentele concertelor sustinute in capitala. Nu credeti?
deci ...in primul rand....respectul fatza de oameni ..te obliga macar sa stii tara unde mergi...nu e dus cu pluta..( nu asa de rau cel putin) ..incat sa nu stie unde este si tara "care este"...dar daca imi trantesti..cu "hungary".....pai sa-i spunem si noi lui "thank you...astaaaa...cum ziceai ca te cheama...brian adams.."..
...nu contesc talentul lui muzical...ci ..doar ca el e cam afon ..la..geometrie..asta..cum ii zice.."geografie" ..
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum