soul-assasin
Data înscrierii: 28/07/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun, 28.07.2008 18:00 Titlul subiectului: Sighisoara 2008 |
|
|
Inainte de toate.."multumiri" celor de la ADP...fratilor..reparati strazile si soselele de la Romania( Romania domnu' Lenny Kravitz...nu Hungary)..dupa ce ca exista destui oameni prosti" care este" ..mai dam si in gropi cu ei dom'le?..
sa continuam ( dar totusi ..reparati. va rog...)...."valsand" pe sosele ( tot gropile-s de vina)..am intalnit o ..chestie...cu multe turnuri...si vreo 60 de camere ..nu exagerez..da' la fel de multe...turnulete cocotate pe dansa..si...mergand noi asa..HOP!!! BINE ATI VENIT IN SIGHISOARA!!!..
..de cum am intrat..LUMEEEEEEEE, LUMEEEEEEEEE....mici, mari...inalti...scunzi..lati si ...plati...( ciudate epitete pentru oameni stiu..)...de toate natiile...foarte posibili si niste extraterestrii...deghizati in EMO...dar trecem peste..
..ca de fiecare an..Sighisoara e "egzemplu" de gazda...ospitalieri..un oras..curat ( nu ma intrebati de drumuri va rog)...intr-un cuvant MIRIFIC..
..am realizat ca e un oras..tare sportiv...( multe trepte in cetate..) cred ca mi-am lasat . sufletul pe treptele alea ( sportivu' din mine dormea cand urcam eu scarile)...
..ce inveti de fiecare data la Sighisoara? ca suntem oameni( uitam..ne inraim parca in restul anului)...vreau sa le zic.. multumesc, danke, thank you, merci beaucoup..tuturor celor care nu m-au batut cand i-am oprit pe strada si i-am rugat sa ma lase sa ii pozez....amabili oamenii..
..ce mai inseamna Sighisoara? ...suflet de poet....cantece vechi...grupuri de tineri ( dom'le n-am vazut nici unul beat...poate doar de fericire) care cantau...priveau la spectacole....fara remarci...idioate....fetze pictate( sar'na don'soara frumoasa )
..ce nu mi-a placut? ..TIMPUL PREA SCURT...e nemilos...sper ca la anu' sa ma pot bucura si mai mult de acest festival..si tineti minte ...FESTIVALUL NU E AL NOSTRU , E AL URMASILOR, URMASILOR NOSTRI |
|