Am fost aseara in Spice - se bea bine,se danseaza bine, locul este dragut,un spectru mare de oameni, barmanii sunt OK...este un loc dragut , nu este cel mai tare loc ,dar e dragut.cel mai mult mi-a placut faza cu trupele invitate sa cante live, nu numai holograf, iris sau margineanu ci multe alte trupe tari .Au program varitat:de la stand up ,improvitatii la cantarile de week end cu doua trupe 'marfa' ,adica Etajul 4 si Popas Band.Joia este destinata cantarilor cu trupe cunoscute gen Parazitii,Timpuri Noi.E un loc unde trebuie mers.
De multa vreme cautam un astfel de loc ,unde sa te simti bine.....unde atmosfera e calda si primitoare .Atmosfera este de fiecare data extraorinara datorita trupelor si peronalului. barmanii sunt simpatici si foarte receptivi,personalul foarte prompt si receptiv .muzica este intocmai pe gustul meu si al grupului care ma insoteste cand merg acolo....se danseaza si se bea dupa cat ai putere .trupele de coveruri fac atmosfera si mai placuta.
cand sunt concerte cu trupe consacrate ce sa mai este si mai distractiv.
are toate atuurile unui club in adevaratul sens al cuvantului. unde esti in siguranta si unde te poti distra maxim. Mie imi place foarte mult , muzica , atmosfera , trupele de cover ...ultima descoperita a fost POWER STATION si cealalta si mai buna RICHI RICH ....FOARTE TARI.
BRAVO LOR ....NUMAI CUVINTE DE LAUDA.PERSONAL PROFI ....PROBABIL FATA DE ALTELE AU MANAGER CU STIL ....
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum