Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

despre ospatari

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Da in gat un ospatar
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
FiorIris

Data înscrierii: 14/09/2008

MesajTrimis: Dum, 14.09.2008 23:11    Titlul subiectului: despre ospatari Răspunde cu citat (quote)
Buna.
Povestea cu ospatarii e din ce in ce mai grava. Eu reprezint o firma de organizari evenimente. Nu conteaza numele. Ideea e ca ma bat cu ospatarii cam in fiecare week-end. De exempu: cei de la Daimon din Tineretului sunt foarte de kkt. Restaurantul e foarte marfa. Cel putin partea cu piscina. Nesimtirea lor e foarte mare in schimb. Eu vorbeam cu patronul la telefon, iar ei ma plimbau prin restaurant sa imi faca cunostinta cu patronul restaurantului. Cat de cretin poti sa fii si sa prostesti oamenii in asemenea hal? Exemplele najpa va spun ca ar putea sa fie la infinit. In 5 ani de experienta va dau detaliu despre fiecare restaurant din Bucuresti. E adevarat ca exista si restaurante foarte ok, cu ospatari super unde iti face placere sa te duci de fiecare data. Gen: Hotel Marshal, La Mishto, La 2 copaci. Trebuie sa aveti doar rabdare si sa insistati in a le gasi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Da in gat un ospatar Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum