Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

CLIENTI ZGARCITI

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Da in gat un ospatar
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Shirase26

Data înscrierii: 01/12/2008

MesajTrimis: Mar, 02.12.2008 01:39    Titlul subiectului: CLIENTI ZGARCITI Răspunde cu citat (quote)
de ce sa lasam numai clientii sa isi spuna ofurile si sa dea vina pe organizare si pe servire?
eu cred ca si cei care lucreaza in industria asta au dreptul la replica , un subiect bun de discutie ar fi Clientii Zgarciti , cei care fac mofturi si stramba din nas , iar la cererea notei ii dor inimile sa lase acel 10 % ca tips. Daca nu din obisnuinta macar din bun simt
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
exq

Data înscrierii: 28/10/2006

MesajTrimis: Mie, 07.01.2009 01:03    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acel 10% DIN BUN SIMT? nu prietene ti-ai gresit vocatia. acel tips se lasa daca sunt multumit de serviciile prestate. daca vb frumos. daca esti atent. daca esti cu obrazul gros trebuie sa fiu eu cu BUN SIMT si sa las? lasam pe servicii nu pe amabilitati si sentimentalisme. daca iti las din mila ti se pare ok?
Sus
roemanuel

Data înscrierii: 30/04/2009

MesajTrimis: Joi, 30.04.2009 15:28    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
exq a scris:
acel 10% DIN BUN SIMT? nu prietene ti-ai gresit vocatia. acel tips se lasa daca sunt multumit de serviciile prestate. daca vb frumos. daca esti atent. daca esti cu obrazul gros trebuie sa fiu eu cu BUN SIMT si sa las? lasam pe servicii nu pe amabilitati si sentimentalisme. daca iti las din mila ti se pare ok?

bine punctat ! Wink
Sus
iasmina_dejana

Data înscrierii: 06/04/2010

MesajTrimis: Mar, 06.04.2010 09:06    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Din mila?Mila ii este la ospatar de tine cand vede cum cauti motive de a nu lasa spaga istetule!Ospatarul recunoste din momentul in care intri pe usa ce fel de client esti !
Iti recomand localurile gen impinge-tava unde n-ai nevoie de serviciile unui ospatar sau te mai poti duce la Fast-food!
Sus
gigi34

Data înscrierii: 01/05/2010

MesajTrimis: Sâm, 01.05.2010 16:10    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Bai tata, aia 10% se dau NUMAI daca ti-a placut cum ai fost servit.
Cine v-a zis voua, chelnerilor nemultumiti ca automat se da 10%?
Daca nici nu stii meserie (ma refer la modul de a te comporta cu clientul) de ce mai vrei 10%?
Luati ca exemplu chelnerii batrani care cam toti stiu de 100 de ori mai mult cum se face treaba fata de cei tineri.
Pana mea, v-ati obisnuit cu 10% automat cand habar nu aveti sa va faceti slujba.
Sa fii chelner bun inseamna sa inghiti tot ce-ti zice clientul la masa INDIFERENT de ce-ti pasa tie, pana mea, de asta ESTI PLATIT, nu doar sa-i arunci farfuriile pe masa. Ca exemplu, luati chelnerii de afara care-ti zambesc si iti explica tot ce vrei, nu te grabesc, nu nimic.
Pana si in Albania servirea e de j de mii de ori mai buna decat in Romania. Noi avem aere si mandrie, daca omul se uita in meniu noi ne pierdem rabdarea si il grabim, daca ne cere un sfat, fie el cat de prostesc mai bine e sa-l ironizam si sa-l facem practic prost in fata decat sa-l ajutam SI, CU TOATE ASTEA, SA NE SUPARAM CA NU NE-A LASAT SPAGA. Cam asa ganditi voi, nu?
DACA NU VA PLACE MAI BINE CAUTATI-VA ALTA MESERIE.
Sus
karmamassage

Data înscrierii: 12/11/2009

MesajTrimis: Vin, 02.07.2010 13:32    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Mai nene ospataru , e jignitor ce spui tu acolo , adica orice ai face tu , oricum m-ai servi , eu trebuie neaparat sa dau 10% spaga!!!
E strigator la cer , mai mult , sa nu te puna Twisted Evil sa te intorci in acel local pe aceeasi tura daca nu ai dat spaga fiindca nu ai fost tratat bine , ca ti-o iei grav .
Am fost si eu in alte tari 2 , si am fost servita impecabil , si acei oameni au meritat , dar am fost si aici la noi de n ori si am dat si de ospatari impecabili si am lasat mai mult de 10% din placere . deci concluzia este :
lasati cersitul , si puneti osul la munca , fiindca aia 10% pe care se presupune ca suntem obligati sa vi-i dam ii muncim, nu cad din cer , asa ca puneti osul si munciti din greu(la fel ca noi) .
Sanatate!
Sus
Publicitate:
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Da in gat un ospatar Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum