Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

planters

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
zapacitalolitas

Data înscrierii: 01/01/2009

MesajTrimis: Joi, 01.01.2009 17:35    Titlul subiectului: planters Răspunde cu citat (quote)
un pub ce merita vizitat pentru muzica . ca spatiu este restrans , ringul de dans este cam mic tinand cont de aglomeratia care este acolo . genul muzical este variat de la lambada pana la shagy ( exclus manele ) , preturile sunt bune , problema ar fi daca nu prinzi loc jos , la parter , la etaj sa iei masa este 100 ron de persoana . insa parerea mea e ca merita , distractia este garantata
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Watcher

Data înscrierii: 16/04/2009

MesajTrimis: Joi, 16.04.2009 15:42    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Am fost la Planter's in trecut insa ieri, a se citi 15 aprilie 2009 am avut parte de un soc teribil.
Sun pentru a rezerva o masa in fata, urmand sa mergem mai multi colegi pentru a sarbatori un si anume eveniment recent din viata unuia dintre noi. Toate bune si frumoase, mi se spune ca nu este nevoie de rezevare pentru ca este miercuri si nu este oricum lume multa.
Mergem, intr-adervar lume multa nu era, ca sa fiu exact eram doar noi si personalul casei.
Ne-a intampinat de la inceput patronul care initial ni s-a parut extrem de amabil si amuzat... la inceput... lucrurile au luat insa o turnura total neasteptata pentru noi dupa o serie de shot-uri din partea casei. Barmanii au disparut si au ramas doar doua fatuce de la bar si patronul. Dupa ce ne-a indicat ca putem fuma in lounge si rezervam toata locatia pentru un pivate party, s-a razgandit brusc si ne-a trimis la bar...jenant, dar ne-am dus, dupa care s-a razgandit din nou si ne-am mutat pe canapele. Nu este o tragedie puteti spune.. dar nu este doar atat. O parte din colegi erau straini, motiv pentru patron sa isi exerseze engleza de balta, insistand in schimb asupra faptului ca oaspetii straini au o engleza proasta.... atunci ne-am dat seama ca ar fi cazul sa plecam pentru ca omul era clar luat de un drog puternic.. deja nu mai reactiona la nicio rugaminte de a ne lasa in pace, fetele au fost catalogate drept prostituate, pe barbati nu i-a mai lasat pana nu au urcat cu el in pod undeva sa downloadeze muzica straina. In final am cerut nota cand nu ne-a vazut si una din fatuci ne-a adus-o si am platit.
Credeam ca se termina totul aici dar nici pomeneala. Omul l-a imobilizat pe unul din colegi dupa bar, tipand ca trebuie sa ii platim suma de 3000 de euro. Am rugat-o pe fatuca sa ii explice ca am platit, la care aceasta ne-a raspuns franc: "Este seful, nu zic nimic k mi-e frica"..Deja omul devenea insistent jignind in stanga si in dreapta si strigand in final de data aceasta in romana ca va suna la 991 sau 911 (nici el nu mai stia). Noroc cu o diversiune si am reusit sa il eliberam pe coleg si sa plecam.
So... recomand cu caldura o razie, inchiderea localului sau trimiterea patronului la dezintoxicare!
Sus
love72

Data înscrierii: 08/05/2009

MesajTrimis: Vin, 08.05.2009 09:10    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
dragul meu watcher,sa zici merci ca n-ai plecat batut din planter's!!! acel patron isi bate joc de clientii lui de multi ani inainte,crede-ma;) am fost un client al acelui club dar l-am sters de pe harta cluburilor. am fost intr-o seara cu niste prieteni si sa luat de ei inclusiv de prietenele lor. am avut inspiratia sa nu ma iau cu el in gura,l-am lasat in pace iar in cateva zeci de secunde,au aparut bodyguarzii lui unde n-eu dat afara la ordinul lui!!! din alte informatii,au fost probleme si mai grave dar n-are rost sa le mai insir;) in fine,e un tip foarte redus mintal,betziv notoriu si dupa cate am inteles eu,si drogat!!! sfatul meu pt ceilalti care inca nu au avut deaface cu acest patron,liviu moldovan(am aflat cum il cheama) sa evite acest club ca nu are ce sa vada la el. muzica e de toata jena si asta tot la ordinul lui care din cand in cand mai face si poe dj-iul iar restul,ma abtin sa comentez!!! o zi buna tuturor si intr-un final,sa aflu ca acest club a fost inkis Cool
Sus
GabiXOX

Data înscrierii: 29/09/2011

MesajTrimis: Joi, 29.09.2011 13:12    Titlul subiectului: :) Răspunde cu citat (quote)
va dau acelasi sfat Smile stergeti de pe lista voastra acea jenanta locatie fiindca "club" nu se poate numi Smile daca totusi sunteti nevoiti sa va duceti acolo parerea mea luati-va un pistol si dupa terminarea programului trageti in animalu ala ... am prieteni care au avut probleme acolo ... si de asta l-am si evitat dar de curiozitate o sa ma duc o data sa il cunosc pe drogatul ala si o sa va postez aici ce s-a intamplat
Sus
love72

Data înscrierii: 08/05/2009

MesajTrimis: Vin, 07.10.2011 19:32    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
revin cu coment,s-a redeschis planters-ul dar de data asta e altceva !!! am fost aseara acolo si mi-a placut cum l-au aranjat. nu mai exista acel patron care i-a disperat pe clienti si este un alt management cu un alt patron !!! ma bucur ca s-a redeschis mai ales ca am fost un client fidel si am crescut cu acest club Smile bafta si sa refacem gasca "nebuna" drunk drunk drunk
Sus
lowell

Data înscrierii: 11/10/2011

MesajTrimis: Mar, 11.10.2011 15:00    Titlul subiectului: Salutare Răspunde cu citat (quote)
Cunoscand povestile auzite privind acel local l-am evitat pana in momentul in care a insistat un prieten sa mergem acum cand s-a redeschis..tin sa precizez ca este amenajat cu foarte mult bun gust si foarte frumos..patronul s-a schimbat si tot personalul este nou si extrem de dragut, preturi foarte bune, o gramada de domnisoare si lumea chiar se distreaza. Eu o sa revin ca am inteles ca pregatesc o gramada de evenimente super. Ma bucur ca au scapat de tipul ala si ca si-a revenit.
Sus
bobby

Data înscrierii: 07/05/2012

MesajTrimis: Lun, 07.05.2012 20:11    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Am redescoperit recent Planters prin intermediul site-ului www.gotservice.ro si mi-am amintit de vremurile bune de demult. Planters este cu siguranta cel mai tare local din Bucuresti. Petrecerile live si serile de karaoke sunt extraordinare. Cred ca este cel mai longeviv club din Romania. Il stiu din liceu si au trecut ceva ani de atunci Razz Cred ca principalul motiv pentru care a rezistat este calitatea. Cand vii in Planters stii la ce sa te astepti: o atmosfera super.
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum