Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

il gambero rosso-restaurant rafinat

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cinderellla

Data înscrierii: 01/01/2009

MesajTrimis: Joi, 01.01.2009 23:52    Titlul subiectului: il gambero rosso-restaurant rafinat Răspunde cu citat (quote)
mi se pare ceva nou pentru romania acest restaurant,este un cadru foarte romantic cu romante italiane sau frantuzesti,mancaruri rafinate si o gazda minunata.Te simti ca intre prieteni acolo,datorita si camerelor micute.Am vazut ca vin forte multe personalitati,politicieni romani si straini,doamne cochete,vedete.
Este un restaurant care merita incercat ,mai ales ca in romania nu prea gasim astfel de restaurante.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mancarebuna

Data înscrierii: 03/08/2008

MesajTrimis: Mie, 28.01.2009 11:16    Titlul subiectului: Re: il gambero rosso-restaurant rafinat Răspunde cu citat (quote)
Doamne Dumnezeule, in ce hal se vede cand scriu proprietarii de restaurante pe forumuri. Rusine!

cinderellla a scris:
mi se pare ceva nou pentru romania acest restaurant,este un cadru foarte romantic cu romante italiane sau frantuzesti,mancaruri rafinate si o gazda minunata.Te simti ca intre prieteni acolo,datorita si camerelor micute.Am vazut ca vin forte multe personalitati,politicieni romani si straini,doamne cochete,vedete.
Este un restaurant care merita incercat ,mai ales ca in romania nu prea gasim astfel de
restaurante.
Sus
LEILA

Data înscrierii: 17/08/2011

MesajTrimis: Mie, 17.08.2011 13:05    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Pacat de locatie.Patronul este un sarlatan,care umfla magareste nota pentru ceea ce ofera. Mancarea nu are nimic special,dureaza enorm pana o pregateste ( nu are personal destul).Iar la sfarsit ai surpriza sa iti umfle nota cu dublul preturilor din menu.
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum