Trimis: Joi, 01.01.2009 23:52 Titlul subiectului: il gambero rosso-restaurant rafinat
mi se pare ceva nou pentru romania acest restaurant,este un cadru foarte romantic cu romante italiane sau frantuzesti,mancaruri rafinate si o gazda minunata.Te simti ca intre prieteni acolo,datorita si camerelor micute.Am vazut ca vin forte multe personalitati,politicieni romani si straini,doamne cochete,vedete.
Este un restaurant care merita incercat ,mai ales ca in romania nu prea gasim astfel de restaurante.
Trimis: Mie, 28.01.2009 11:16 Titlul subiectului: Re: il gambero rosso-restaurant rafinat
Doamne Dumnezeule, in ce hal se vede cand scriu proprietarii de restaurante pe forumuri. Rusine!
cinderellla a scris:
mi se pare ceva nou pentru romania acest restaurant,este un cadru foarte romantic cu romante italiane sau frantuzesti,mancaruri rafinate si o gazda minunata.Te simti ca intre prieteni acolo,datorita si camerelor micute.Am vazut ca vin forte multe personalitati,politicieni romani si straini,doamne cochete,vedete.
Este un restaurant care merita incercat ,mai ales ca in romania nu prea gasim astfel de
restaurante.
Pacat de locatie.Patronul este un sarlatan,care umfla magareste nota pentru ceea ce ofera. Mancarea nu are nimic special,dureaza enorm pana o pregateste ( nu are personal destul).Iar la sfarsit ai surpriza sa iti umfle nota cu dublul preturilor din menu.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum