Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Deja Fu

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
neamturo

Data înscrierii: 05/01/2009

MesajTrimis: Lun, 05.01.2009 13:39    Titlul subiectului: Deja Fu Răspunde cu citat (quote)
Dintre toate timpurile trecute, perfectul simplu, este “un fapt complet săvârșit într-un anume moment al trecutului, fără a lua in considerare legătura pe care acest fapt, el însuși prin consecințele lui, o poate avea cu prezentul” (Grévisse).
Perfectul simplu este un timp verbal simplu al modului indicativ, care exprimă o acțiune trecută, terminată de curând. Un fel de tarziu prea tirziu.
Lingviștii și-au pus întrebarea de ce a dispărut perfectul simplu. Ipoteza cea mai acceptată este aceea că bizareria și complexitatea morfologiei i-ar fi adus sfârșitul, dar pe vremea când era folosit, era la fel de “bizar” și de “complex”.
Cu toate aceste Perfectul simplu nu a dispărut el se gaseste in Bulevardul Ferdinand 53-55 la bar Deja Fu...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
milton

Data înscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Mie, 11.02.2009 08:42    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Mda, din pacate doar perfectul simplu, cred ca este unul din putinele locuri in care mi-am promis sa nu mai calc. Ar putea fi catalogata acolo o atmosfera de Club A daca ar avea spatiu de asa ceva sau macar un minim de aerisire. Oferta la bere este generoasa in schimb, asta poate fi si un lucru bun.
Sus
roxanna

Data înscrierii: 26/03/2009

MesajTrimis: Joi, 26.03.2009 21:00    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Very Happy UN LOC UNDE TE SIMTI BINE .
VII CU CATIVA PRIETENI , ASCULTI MUZICA BUNA , ESTI SERVIT IMPECABIL,
TE DISTREZI , TE RELAXAZI SI SIGUR MAI REVII .
INCERCATI L .
IL RECOMAND CU PLACERE .
Sus
sargo

Data înscrierii: 27/01/2010

MesajTrimis: Mie, 27.01.2010 12:58    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
sal
pe gustul meu. fara fite. intim. muzica rock cand am fost eu. in surdina.deci nu trebuie sa tipi la cel de linga tine. as sugera ca ar putea sa extinda putin si spre post -rock. un Pelican, bardo pond sau explosions in the sky ar suna perfect cu soba si atmosfera dark din interior.
serivire excelenta.clienti draguti si nu foarte multi. am inteles ca te lasa si cu bicla in bar.poate te lasa sa pui si muzica Smile
a great place. o varietate de ceaiuri pe care trebuie sa le incerci. multa vodka:) si absint.
cand am fost eu lumea juca monoply. atmosfera de prietenie si voie buna.
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum