Buna ziua
vreau sa spun ca am fost si eu la acest salon si mi se pare super ok.Prima data am incercat singur un masaj cu 2 fete apoi am luat-o si pe sotia mea deoarece am aflat ca fac masaj la cupluri de asemenea . Tot cu 2 maseuze bineinteles Mi s a parut foarte dragut locul mai ales amplasamentul vilei. Este foarte curat si foarte prietenos din primul moment in care intri. Vreau sa mai merg deoarece au si o camera dubla ,cu doua paturi si sotia mea doreste sa i se faca si separat masaj,ei intr-un pat mie in altul. Dar programul nu este de la ora 24 si va spun asta intr-un mod foarte sigur deoarece eu am ajuns pe la ora 16 si am observat si programul de pe usa,de la ora12 pana la 5 dimineata daca nu ma insel Oricum,nota 10 pentru acest loc
Mon Amour masaj erotic sau salonul Alinei Plugaru este unul si acelasi. Am fost acum doua zile,fete dragute,curatenie,lux(fara sa exagerez)pretul putin mai mare dacat in alte parti,dar merita.
Mon Amour,salonul de masaj erotic al Alinei Plugaru,este unul extrem de civilizat,cu 7-8 domnisoare foarte dragute si educate. Sunt amator al saloanelor de masaj erotic,si recomand acest salon pt ca aici totul este nou,curat,civilizat,fete bine pregatite cu analize la zi si cursuri de masaj. Salonul se afla undeva pe strada cu Ase-ul se numeste Mon Amour Masaj Erotic. Programarile sa fac cu 30 minute inainte altfel riscati sa asteptati ceva timp RECOMAND
Salonul de masaj erotic mon amour,erotic massage mon amour,salonul de masaj erotic al Alinei Plugaru sau cum vreti dvs(denumirea nici nu conteaza)...cel mai potrivit loc pentru a merge cu partenerii de afaceri,cu amicii din strainatate,etc. Merg des la locatie si dau un vot de incredere.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum