Trimis: Sâm, 21.02.2009 10:09 Titlul subiectului: Pillow Cafe
Prima și ultima oară când trec prin barul ăsta. Am făcut o rezervare prin telefon, nici o problemă; venim cu taxiuri până la mama naibii unde se află barul ăsta. Acolo era plin ochi de puștani, gălăgie infernală.
Dacă vă uitați pe site, o să vedeți:
Citat:
Bucurestiul a innebunit... Mi-as dori sa existe un loc in care sa nu tipe nimeni. Ospatarul sa vorbeasca bland, ca si cum m-ar intelege... ca de fapt nu-mi pasa daca beau apa sau suc
..o chestie hilară, acolo era fix invers, toată lumea urla.
Revenind. Rezervarea noastră (pentru 7 persoane) se pare c-a fost făcută la un nene care nu se afla la fața locului și nu știa "cât de ocupat este barul"; cu alte cuvinte, aveam rezervare dar n-aveam unde să stăm.
Nu recomand acest loc, mai ales că riscați să vă treziți c-ați venit degeaba.
Am fost de 2 ori si de fiecare data am avut experiente neplacute. Chelnerul "a uitat" sa revina cu restul. Am intrebat ce fel de tutun au pt narghilea si ni s-a spus ca ne da ce pica la mana, au prea multi clienti si daca stau sa satisfaca cerintele fiecaruia.... (erau 3 mese ocupate jos si 2 sus). Au inventat si o metoda inovativa de a servi spritzul: se da o gaura mica in sticla, aproape de gura, si se toarna apa pe acolo, fara a se mai deschide dopul - cu explicatia ca asa iese mai bun, ca e ca la sifon. Adica se duce cea mai mare parte a acidului din apa minerala si e practic ca si cum ai bea vin cu apa plata. Sus nu e muzica, paturile sunt mici si nu poti sa stai confortabil. Localul e foarte murdar, toaleta e sub orice critica. In niciun caz nu mai revin si nu il recomand.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum