Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

restaurant Ginger

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Noutati
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
jonjon

Data înscrierii: 18/01/2007

MesajTrimis: Lun, 20.04.2009 16:54    Titlul subiectului: restaurant Ginger Răspunde cu citat (quote)
Sambata, in ajun de Paste, inchis aici, inchis dincolo am incercat la Ginger. Restaurant nou, cum spune Afterhours. Doi baieti si doua fete, un carpaccio de vitel cu carpaccio de ananas, capere si ulei trufat-13,50 lei. O supa de curcan cu carne si legume -9 lei, o crema de legume cu crutoane de ciuperci si pudra de castane-8,50 lei si ca fel principal file peste Monk la gratar cu biscuiti picanti de polenta si taliagtelle de legume-29 lei, somon la gratar cu orez negru si champignons picant-28 lei, pulpa de pui dezosata in marinada de Riesling si tarhon, cartofi picanti cu boia si taliagtelle de legume-26 lei, file de porc cu crusta de cascaval, cartofi cu rozmarin si champignons picant- 26 lei. Pentru fete, mere coapte cu inghetata asortata, cirese Amaretto si pudra de Tonka-12 lei, cos de ciocolata cu fructe, piure de mango-piersica si sirop de artar-14 lei, care le-a placut insa si baietilor.
Am profitat de faptul ca se servesc si vinuri la pahar si am luat un Riesling Italico 5,40 lei, o Feteasca Alba 5,40 lei, un Sauvignon Blanc-6 lei si un Pinot Noir-6 lei, o apa minerala Perenna la 700 ml-9 lei, cate un espresso lung la 5,5 lei. Dupa o ora jumatate , timp in care am mancat, am ascultat o muzica placuta si am admirat niste tablouri pe care ospatarul amabil, care ne-a servit ni le-a recomandat a fi originale, am primit o nota de plata de 219,8 lei pentru 4 persoane. Mancarea a fost foarte buna. Am hotarat sa revenim, sa incercam si alte feluri din meniu.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pussy
sef de sala

Data înscrierii: 22/08/2004

MesajTrimis: Mar, 19.01.2010 08:33    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Confirm, mancarea este foarte buna, iar selectia de vinuri incredibila.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Noutati Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum