Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Mari Soffi Caffe

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
coceageorge

Data înscrierii: 18/01/2010

MesajTrimis: Lun, 18.01.2010 14:41    Titlul subiectului: Mari Soffi Caffe Răspunde cu citat (quote)
Am vazut ca a aparut si aceasta cafenea la voi pe site. O sa sparg eu gheta sa lansez primul subiect de discutie despre aceasta cafenea. Eu am fost in aceasta cafenea si pot spune ca imi place, iese din tiparul Garii de Nord si redefineste stilul de cafenea din zona aceea. Fusesem si prin decembrie pe acolo si atunci a fost crunt si spun asta referinduma la personal si management, servirea, calitatea serviciilor. Acum insa am fost placut surprins sa constat ca lucrurile s-au schimbat radical in sensul ca personalul este mult peste cel din decembrie ca servire. Nu ma las amagit dupa doar o vizita dar pot spune ca voi mai intra in aceasta cafenea sa ma conving daca aspectul imbietor este completat de servire si servicii de cea mai inalta calitate asa dupa cum este si amenajata.
Recomand sa mergeti in aceasta cafenea si sa aud si parerile voastre, poate eu ma insel sau am omis ceva.
Toate cele bune.
PS: daca aveti alte recomandari de cafenele in zona garii de nord as fi recunoscator sa le stiu.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum