Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Excalibur Medieval

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
aduis

Data înscrierii: 21/02/2010

MesajTrimis: Dum, 21.02.2010 13:29    Titlul subiectului: Excalibur Medieval Răspunde cu citat (quote)
Imi pare rau ca am ales acest local pentru a serba ziua de nastere. Am rezervat o masa si am comandat meniul "La masa regelui" si am precizat ora la care doresc rezervarea si ora la care vreau sa fie servita masa. Pana aici totul normal dar a venit si ziua ce mare, am ajuns la marele restaurant si de cum am intrat m-a izbit un miros respingator de mucegai si fum de tigara (daca aveam un cutit cred ca reuseam sa-l tai ). Ne-am asezat la o masa super inghesuiti patata din plin cu ceara si am asteptat la o bere sa vina comanda. Dupa o jumatate de ora de stat vine chelnerita si ne zice ca mai intarzie putin comanda asa cam 10-15 minute. Am acceptat si iar am stat si am asteptat muuult si bine. Au intarziat cu mancarea o ora jumatate. Si cand au adus-o surpriza......... Din marele meniu lipseau foarte multe (nu aveau ficatei in bacon, doar o costita fara banane, legume asortate si masline). Am lasat de la mine si mi-am zis ca nu e nimic. Apoi dupa ce am mancat, normal te duci la baie sa te speli ca omu dar am gasit acolo o mizerie de neinchipuit, fara sapun si apa multa care balteste.Asta e, dar a venit nota de plata si m-am ingrozit. HOTIE PE FATA . Mi-au adaugat o groaza de bauturi pe care nu le-am comandat si nici consumat., cam 7 iteme. Cu greu a recunoscut chelnerul ca a gresit si mi-a refacut nota de plata. Un lucru e sigur mi-a stricat ziua de nastere si recomand cu multa caldura NU VA DUCETI IN ACEST JEG DE RESTAURANT> NU SE MERITA
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum