aduis
Data înscrierii: 21/02/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum, 21.02.2010 13:29 Titlul subiectului: Excalibur Medieval |
|
|
|
Imi pare rau ca am ales acest local pentru a serba ziua de nastere. Am rezervat o masa si am comandat meniul "La masa regelui" si am precizat ora la care doresc rezervarea si ora la care vreau sa fie servita masa. Pana aici totul normal dar a venit si ziua ce mare, am ajuns la marele restaurant si de cum am intrat m-a izbit un miros respingator de mucegai si fum de tigara (daca aveam un cutit cred ca reuseam sa-l tai ). Ne-am asezat la o masa super inghesuiti patata din plin cu ceara si am asteptat la o bere sa vina comanda. Dupa o jumatate de ora de stat vine chelnerita si ne zice ca mai intarzie putin comanda asa cam 10-15 minute. Am acceptat si iar am stat si am asteptat muuult si bine. Au intarziat cu mancarea o ora jumatate. Si cand au adus-o surpriza......... Din marele meniu lipseau foarte multe (nu aveau ficatei in bacon, doar o costita fara banane, legume asortate si masline). Am lasat de la mine si mi-am zis ca nu e nimic. Apoi dupa ce am mancat, normal te duci la baie sa te speli ca omu dar am gasit acolo o mizerie de neinchipuit, fara sapun si apa multa care balteste.Asta e, dar a venit nota de plata si m-am ingrozit. HOTIE PE FATA . Mi-au adaugat o groaza de bauturi pe care nu le-am comandat si nici consumat., cam 7 iteme. Cu greu a recunoscut chelnerul ca a gresit si mi-a refacut nota de plata. Un lucru e sigur mi-a stricat ziua de nastere si recomand cu multa caldura NU VA DUCETI IN ACEST JEG DE RESTAURANT> NU SE MERITA |
|