Trimis: Dum, 04.07.2010 11:39 Titlul subiectului: Jade Restaurant
Nashpa ! Esti trata ca o mizerie . Nu au mai nimic din meniu si in plus angajatii in frunte cu sluga de patron sunt o adunatura de terminati .
"
Din nefericire intampin si eu o problema la care va cer sfatul. Despre ce este vorba:
In data de 18.06.2009 am incheiat un contract de prestari servicii cu Restaurantul JADE ( SC MARPA COM 92 SRL), reprezentat prin D-ul Marin Iulian, avand functia de ADMINISTRATOR,
in care era stipulat si obiectul contractului prin care Prestatorul se obliga sa efectueze servicii de organizare de evenimente speciale, in cazul meu fiind vorba de Nunta. Am platit avansul
de 10% din valoarea estimata pentru acest eveniment dupa care am primit si chitanta (dupa ce am solicitat-o de cel putin 3 ori - D-ul Marin Iulian imi spunea ca nu e necesar eliberarea de chitanta
si ca o sa primesc factura imediat dupa ce evenimentul se termina - o mare "teapa" pentru Stat avand in vedere declararea impozitului la sfarsit de an)
In data de 02.11.2009, avand in vedere contextul financiar in care ne aflam, am solicitat incetarea contractului conform articol contract in care se mentioneaza urmatoarele:
-in cazul in care beneficiarul renunta, acconto-ul platit (10%) se va restitui numai in situatia in care pana la data convenita de desfasurare a evenimentului mai sunt mai mult de 90 de zile. In caz
contrar, beneficiarul nu mai poate solicita restituirea acconto-ului.
Mi s-a tot spus sa revin, ca primesc banii in 2 saptamani, dupa care in alte 3 saptamani si tot asa, timp in care am fost plimbat intre D-ul Marin si o Dna Laura (cea care se ocupa de relatia cu clientii). "
Patronul este un jeg de om , un curvar si un escroc .
Si eu am avut probleme asemanatoare cu acest restaurant , chiar am facut o reclamatie .
Propietarul ...il cunosc personal si cam ai dreptate... Iulian este si curvar si escroc .
Am auzit ca are probleme acum ....se indrepata spre faliment si spre Jilava Very Happy
Poti sa faci o reclamatie scrisa la OPC .
Iar daca locuiesti in zona , langa restaurant se afla un Bar f. dragut si mult mai ieftin .
Il recomand cu placere . Noi acolo ne petrecem serile .
Sa ne ... pe el de Restaurant si pe m.. lor de slugii . Toate zdrentele au venit la Buc sa faca afaceri . Proasta natia de roman . Sper sa il vad la puscarie pe Iulian .
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum