Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

La piciorul porcului

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
astrid

Data înscrierii: 13/09/2010

MesajTrimis: Sâm, 09.10.2010 14:10    Titlul subiectului: La piciorul porcului Răspunde cu citat (quote)
Super haios si super gustos restaurant. Am fost la o petrecere privata, dar merge si pentru o nunta mica.(Sau un "botez, o pomana sau divort" ca sa citez chiar din prezentarea pe care si-o fac)
Daca intrati pe www.lapiciorulporcului.ro o sa va puteti face doar o "bucatica"de impresie despre locul super haios pe care l-am descoperit pe undeva pe la Piata Muncii.
Si daca meniul este descris asa cum este descris pe site, de iti vine sa-ti lingi degetele asa pe sec, cand am gustat in realitate coastele in bere si friptura de vita (ca au si un meniu antiporc pe care il cheama Vita si fiul) ne-am hotarat instantaneu ca sunt cele mai bune pe care le-am mancat vreodata.
Iar atmosfera cocheta, desi se autoprezinta carciuma, si imaginiel superhaioase cu tema porcina cu care este decorat ni s-au parut foarte potrivite pentru inceputul unui nou an asa ca ne-am hotarat sa mergem acolo de Revelion (daca nu plecam din Bucuresti si bineinteles daca au deschis, pentru ca pana acum nu am intrebat).
Si foarte important, preturi decente la portii uriase, fara probleme cu parcarea.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ralucaralu

Data înscrierii: 04/02/2011

MesajTrimis: Vin, 04.02.2011 13:50    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Am fost. Am mancat. Si am singur regret. Ca bucatarul lor nu poate fi clonat. Am mancat cel mai bun "porc" din viata mea. Si, desi nu rimeaza cu denumirea localului, tiramisu facut aici poate concura oricand cu unul italian, de la mama lui.
Iar pretul, absolut decent .
Sus
maria_p2011

Data înscrierii: 22/09/2011

MesajTrimis: Joi, 22.09.2011 14:51    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
anul trecut am fost invitata la aniversarea unui prieten , la restaurantul La Piciorul Porcului. nu mai fusesem niciodata, de fapt nici nu auzisem de el, iar cand am auzit unde ne cheama am strambat din nas si m-am gandit "in ce bodega ne-or duce".

am fost placut surprinsa sa descopar restaurantul. mi-a placut cum este decorat si mi-am sucit gatul sa vad toate caricaturile de pe pereti.Smile) nota 10 locatiei Smile

mancarea a fost foarte gustoasa , iar branza la tigaie de-a dreptul delicioasa. am plecat promitandu-mi in gand ca o sa revin, si-am revenit. ce-i drept dupa vreo jumatate de an, dar a meritat. am cerut o "specialitate porceasca", rasol de porc cu bere neagra si hrean. mmmm Shocked
Sus
carmen09

Data înscrierii: 03/02/2012

MesajTrimis: Vin, 03.02.2012 12:55    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
apreciez mancarea celor de la restaurantul La Piciorul Porcului, dar si servirea care este ireprosabila. preturile mi se par bune, iar portiile uriase Smile

printre mancarurile testate de mine: rasolul in bere neagra, branza la tigaie, muschiul de vita in sos de piper verde, genunchiul de porc pe pat de varza.[/code]
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum