Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Divan

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ilincutza

Data înscrierii: 22/02/2011

MesajTrimis: Mar, 22.02.2011 22:45    Titlul subiectului: Divan Răspunde cu citat (quote)
Recomand Divan iubitorilor de mancare turceasca. Este un restaurant situat in Centrul Istoric (str Franceza 46-48 ), care are un bucatar exceptional. Eu am ajuns acolo cu prietenele mele acum ceva timp, iar de atunci am revenit de cateva ori. Pentru ca iti starneste curiozitatea sa incerci si mai multe specialitati.

http://www.thedivan.ro/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
l_serban

Data înscrierii: 22/02/2011

MesajTrimis: Dum, 13.03.2011 23:22    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
prietena mea s-a bagat la un concurs de-al lor pe facebook (divan bucuresti e pagina) de 8 martie si a iesit cu fetele la masa, era f multumita. si acuma cica au concurs pt baieti, sa nimeresti scorul la un meci ucl din 15 martie. ma tot bate la cap sa ma inscriu Very Happy
Sus
glamour

Data înscrierii: 29/03/2011

MesajTrimis: Mar, 29.03.2011 14:01    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
e pacat daca nu te-ai inscris. un prieten de-al meu a castigat. i s-au adus acasa kebabii si berea si a petrecut seara cu gasca la meci Smile).
e buna mancarea si la restaurant si la express, bine, meniurile sunt diferite, nu gasesti aceleasi produse in ambele locuri, dar toate sunt preparate foarte gustoase. si-am vazut ca au mai scazut preturile si marit portiile, which is great! Smile
succes!
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum