Trimis: Mar, 22.02.2011 22:45 Titlul subiectului: Divan
Recomand Divan iubitorilor de mancare turceasca. Este un restaurant situat in Centrul Istoric (str Franceza 46-48 ), care are un bucatar exceptional. Eu am ajuns acolo cu prietenele mele acum ceva timp, iar de atunci am revenit de cateva ori. Pentru ca iti starneste curiozitatea sa incerci si mai multe specialitati.
prietena mea s-a bagat la un concurs de-al lor pe facebook (divan bucuresti e pagina) de 8 martie si a iesit cu fetele la masa, era f multumita. si acuma cica au concurs pt baieti, sa nimeresti scorul la un meci ucl din 15 martie. ma tot bate la cap sa ma inscriu
e pacat daca nu te-ai inscris. un prieten de-al meu a castigat. i s-au adus acasa kebabii si berea si a petrecut seara cu gasca la meci ).
e buna mancarea si la restaurant si la express, bine, meniurile sunt diferite, nu gasesti aceleasi produse in ambele locuri, dar toate sunt preparate foarte gustoase. si-am vazut ca au mai scazut preturile si marit portiile, which is great!
succes!
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum