Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Hattrick Sports Bar

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
malkovich

Data înscrierii: 23/03/2011

MesajTrimis: Mie, 23.03.2011 17:02    Titlul subiectului: Hattrick Sports Bar Răspunde cu citat (quote)
Sun la Hattrick Bar sa fac rezervare, ma prezint la ora stabilita, inmanez cele doua vouchere ospatarului. In 5 minute acesta se intoarce cu doua farfurii continand meniul corespunzator voucherelor. Trecand peste faptul ca aripioarele aratau extrem de ciufulite de parca le mai mancase cineva inainte, spun "hai sa incercam, poate or fi gustoase macar". Deloc surprinzator, aveau un gust la fel de perisat ca si imaginea lor. Pareau gatite acum 3 zile si reincalzite acum 5 minute. Ma chinui sa inghit prima muscatura, spun ca poate mi s-o parea mie si incerc sa fiu cat se poate de ingaduitor. Un momet mai tarziu insa, prietena mea gaseste sub o bucata de cartof prafit o substanta de culoare tulbure, consistenta albusului / salivei sau ce vreti voi sa va mai imaginati, iar eu, acelasi ingaduitor, spun relaxat "stai linistita, e doar albus de ou". Dar ce sa caute albusul de ou sub cartofii ei prajiti? Ii iau farfuria din fata si incep sa ma joc cu substanta gelatinoasa transparent-tulburie, sa-i admir consistenta si, cum nu vrea sub nici un chip sa se desprinda de cartof, o duc in dreptul nasului si o adulmec. Mirosea a sarat-murat-stricat... Ma gandesc sa o duc sa o arat barmanului. Apoi ma gandesc imediat ca ce vina are saracul om, doar nu a pus el chestia respectiva acolo... In fine, pana la urma ma hotarasc sa merg sa-l intreb macar ce crede el ca este respectivul gel... Ajung in dreptul barului si, in loc sa-mi spuna ce crede ca este, imi ia farfuria imediat si isi cere scuze. Si-si mai cere scuze inca o data si pleaca cu farfuria... Si, doua minute mai tarziu, in timp ce paraseam barul si farfuria era disparuta, isi mai cere scuze inca o data... dar ce folos?... Deja aveam matele intoarse pe dos si juram sa nu mai mananc in baruri de genul asta in viata mea.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum