albastrea
Data înscrierii: 25/08/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi, 25.08.2011 06:50 Titlul subiectului: Blitz Cafe |
|
|
Am lucrat acolo o saptamana si inaintea mea inca 100de femei au luat plasa acolo.Sint niste oameni de nimic se prefac ca te angajeaza apoispun ac a fost proba si tu muncesti in stres ca prostul zile intregi si faci smotru la wc si bucatarie iar ei nu ti ofera nici macar o cafea si o ciorba pe zi.DECI aM VENIT ASEARA PLINGAND ACASA LA FAMILIE.sINT FEMEIE CINSTITA cu scoala sa si bata joc o pustoaica de mine de 20 de ani Sa mi vbeasca urat si as nu mi plateasca pe ce am lucrat.DECI SINT ESCROCI Practica preturi mari .NU MINCATI ACOLO CA FAC ECONOMIE PINA SI LA ULEI VROIA SA PRAJESC OUALE FARA ULEI IN TIGAIE si uleiul din fripteuza il foloseste cam o luna .De ciorba ce sa mai spun ? GROAZNICA! din 2 oase!Deci bucatari! NU VA ANGAJATI CA ACEST MIC RESTAURANT CA VA DA TEAPAAAAAAAA! aM MUNCIT CA SCLAVA SI AM CHELTUIT SI BANII PE DRUM Am spalat zeci de vase si am facut smotru la wc.EU AM ARTROZA SI COXACTROZA si si au batut joc de mine ! Cand le am cerut banii au venit cu intariri galigani la subsol si am plecat Eu sint o femeie finuta cu 7 ani de acasa Deci aveti grija nu mincati acolo ca au un meniu groaznic si totul este f scump si pina si orezul este o porcarie!!!!Face menegera prietena patronului pe bucatareasa la 20 ani. |
|