comentarii
Data înscrierii: 14/09/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie, 14.09.2011 13:12 Titlul subiectului: Shift |
|
|
a fost o seara de "neuitat".
am rezervat o masa pentru 12 persoane si ne-au pus sa stam unul in bratele celuilalt.cuvantul amabilitate nu exista, sunt de o nesimtire crunta, ne-au spus ca nu avem voie sa taiem tortul adus de noi decat daca avem o consumatie de minim 1000 de lei, dupa care s-au razgandit dupa urlete si trambite, ne-au adus tortul si ne-au cerut de la obraz o felie de tort pt dna manager ca sa ii treaca supararea. peripetiile nu se incheie aici, mancarea comandata a ajuns foarte greu, a fost proasta si foarte scumpa.
si ca sa se incheie onomastica intr-un mod placut,dupa ce ne-a venit nota de plata cu mult peste asteptarile noastre am zis sa le lasam totusi un tips de 7% dar pentru ei nu a fost suficient asa ca in momentul in care am asteptam taxiul in fata locatiei una dintre chelnerite a venit sa ne faca scandal ca ei au muncit toata seara si cum de am omis noi sa lasam cei 10% care li se cuveneau.
deci nota doi pentru aceata locatie, recomand tuturor sa nu faca greseala de a merge aici ba mai mult de a-si face onomastica.
nu degeaba numele locatiei te duce cu gandul la STIFT.
pe scurt mancare proasta, scumpa, servire execrabila si cel mai grav lucru nesimtire si proasta educatie. |
|