Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Shift

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
comentarii

Data înscrierii: 14/09/2011

MesajTrimis: Mie, 14.09.2011 13:12    Titlul subiectului: Shift Răspunde cu citat (quote)
a fost o seara de "neuitat".
am rezervat o masa pentru 12 persoane si ne-au pus sa stam unul in bratele celuilalt.cuvantul amabilitate nu exista, sunt de o nesimtire crunta, ne-au spus ca nu avem voie sa taiem tortul adus de noi decat daca avem o consumatie de minim 1000 de lei, dupa care s-au razgandit dupa urlete si trambite, ne-au adus tortul si ne-au cerut de la obraz o felie de tort pt dna manager ca sa ii treaca supararea. peripetiile nu se incheie aici, mancarea comandata a ajuns foarte greu, a fost proasta si foarte scumpa.
si ca sa se incheie onomastica intr-un mod placut,dupa ce ne-a venit nota de plata cu mult peste asteptarile noastre am zis sa le lasam totusi un tips de 7% dar pentru ei nu a fost suficient asa ca in momentul in care am asteptam taxiul in fata locatiei una dintre chelnerite a venit sa ne faca scandal ca ei au muncit toata seara si cum de am omis noi sa lasam cei 10% care li se cuveneau.
deci nota doi pentru aceata locatie, recomand tuturor sa nu faca greseala de a merge aici ba mai mult de a-si face onomastica.
nu degeaba numele locatiei te duce cu gandul la STIFT.
pe scurt mancare proasta, scumpa, servire execrabila si cel mai grav lucru nesimtire si proasta educatie.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum