Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Stuf Vama Veche

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
George Sohan

Data înscrierii: 04/01/2012

MesajTrimis: Mie, 04.01.2012 23:00    Titlul subiectului: Stuf Vama Veche Răspunde cu citat (quote)
Am fost de 3 ori in clubul asta. Prima data cand mi-a zis un prieten ca mergem in Stuf Vama Veche nici macar nu auzisem de localul asta. Cand am ajuns acolo, era aproape 12, intr-o sambata, toata lumea dansa, se simtea bine. Era o atmosfera molipsitoare. Era imposibil sa stai jos, sa te uiti la ceilalti. Insa nu asta m-a surprins, ci energia pe care ti-o transmiteau barmanii. Ziceai nu ca sunt la munca, ci ca sunt ei cei care au venit in club sa se distreze. Socializau cu oamenii, glumeau. Grupului nostru, nu stiu daca si celorlalti, ne-au dat si cateva shoturi din partea casei. A fost foarte tare! Am zis: ma, a fost prea tare ca data viitoare sa fie la fel. A doua oara cand am fost aceasi atmosfera, acelasi entuziasm, aceeasi energie pozitiva. Atunci m-am indragosti de localul asta. Revelionul tot la clubul asta mi l-am petercut. A fost foarte tare. Muzica calumea, au fost 2 sau 3 dj.
Desi estetica lui nu este cine stie ce, muzica, atmosfera m-au facut sa iubesc clubul asta. Si nici preturile nu sunt mari, sunt chiar accesibile.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum