George Sohan
Data înscrierii: 04/01/2012 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie, 04.01.2012 23:00 Titlul subiectului: Stuf Vama Veche |
|
|
Am fost de 3 ori in clubul asta. Prima data cand mi-a zis un prieten ca mergem in Stuf Vama Veche nici macar nu auzisem de localul asta. Cand am ajuns acolo, era aproape 12, intr-o sambata, toata lumea dansa, se simtea bine. Era o atmosfera molipsitoare. Era imposibil sa stai jos, sa te uiti la ceilalti. Insa nu asta m-a surprins, ci energia pe care ti-o transmiteau barmanii. Ziceai nu ca sunt la munca, ci ca sunt ei cei care au venit in club sa se distreze. Socializau cu oamenii, glumeau. Grupului nostru, nu stiu daca si celorlalti, ne-au dat si cateva shoturi din partea casei. A fost foarte tare! Am zis: ma, a fost prea tare ca data viitoare sa fie la fel. A doua oara cand am fost aceasi atmosfera, acelasi entuziasm, aceeasi energie pozitiva. Atunci m-am indragosti de localul asta. Revelionul tot la clubul asta mi l-am petercut. A fost foarte tare. Muzica calumea, au fost 2 sau 3 dj.
Desi estetica lui nu este cine stie ce, muzica, atmosfera m-au facut sa iubesc clubul asta. Si nici preturile nu sunt mari, sunt chiar accesibile. |
|