Trimis: Mie, 25.01.2012 16:50 Titlul subiectului: Al Dente Restaurant
Pentru o masa delicioasa, calda si gustoasa poti sa mergi in fiecare zi la pranz. Se serveste meniul zilei la 10 lei. Contine o ciorbita proaspata si este servita fierbinte, felul doi intotdeauna cu ceva din carne si salata asortata felului - IMPECABIL. Bravo lor.
Am fost la ei vineri la pranz si am servit meniul zilei. Foarte gustoasa mancarea si ambianta calda si primitoare. Pentru seara m-a convins sa ma intorc in restaurant ideea minunata de a petrece cu prietenii laun remy. Mi-am dat seama ca nu am mai jucat un remy din liceu. Am baut un vin fiert si m-am relaxat sooper. Va recomand cu caldura localul. Poate realizam la ei concursuri...au si carti (un rentz sau un septica) au si table.
BRAVO pentru idee!!
In plus mancarea este buna, bine gatita, iar pizza facuta "la vedere" intr-un cuptor cu lemne este irezistibila.
Dupa cum am mai spus restaurantul este foarte frumos si mancarea buna. Servirea este ireprosabila, doar ca dureaza ceva pana vine mancarea. Dar, in acest timp te poti bucura de o atmosfera draguta si muzica buna, de actualiatate.
Astazi am rezervat o masa pentru un prieten-George- si , dupa cum au lansat eveniment pe facebook, astept sa vad ce cadou ofera sarbatoritului.
A! daca ajungeti acolo sa comandati neaparat tortul Al Dente. Este unic si facut ca acasa.
La Multi Ani ! pentru toti Gheorghe si Georgeta!
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum