Trimis: Joi, 23.09.2004 16:34 Titlul subiectului: La Rocca
Ieri am fost la locanta din subiect. Nici un chelner, nici un ospatar. Paraca daduse cu gaze in zona barului.
Lumea pe terasa se betivanea fara stapan.
Dupa 15 minute, desi eram trei si foarte insetati, ne-am tirat in alta parte. Pacat, era singurul bar/restaurant din zona si parea ok.
Avand in vedere subiectul de fatza, voiam sa va intreb ceva. Din cate-am inteles, s-a schimbat patronul localului, care e putin cam rrom, fapt ce s-a facut simtit in scurt timp, din cate-am inteles, intrucat s-a ajuns chiar in situatia de a se asculta manele. Cum n-am mai fost de mult acolo, nu pot confirma asta, spun doar ce am auzit de la amici. Zvonul acesta e real sau nu?
Trimis: Mar, 02.12.2008 02:05 Titlul subiectului: Re: La Rocca
poate erai la ora pranzului , si chelnerii si barmanii sunt oameni si au dreptul sa manance , unde lucram eu se lua pauza cand se servea mancarea de personal , numai intra nimeni timp de 1 ora , doar clientii ramasi si atat
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum