Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Music 4 the maases

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Clubbing
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
funky

Data înscrierii: 10/09/2004

MesajTrimis: Joi, 30.09.2004 19:15    Titlul subiectului: Music 4 the maases Răspunde cu citat (quote)
4 me, cel mai super a fost Timo Maas, in Martin ..fiind dj-ul meu prefeat Laughing m`am hotarat greu in a alege sa povestesc despre Deep Dish@ WTP....dar deh am fost
"initziata" in house and all the clubbin` socitety cu Maas..so..how was it? imprevizibil..
am baut o cafea nasoala inainte..am ajuns kam krispata....fostul cinema plin....intram and bum...muzika ne loveste..beatu ma agatza...si`s pe val Very Happy merg din ce in ce mai in fatza..
am impresia k multzimea imi simte emotzia..energia..k suntem totzi a big family ce`l asteapta pe cel mai important membru..and there he comes....cu un zambet imens, in aplauzele, fluieraturile si goarnele tuturor..all mighty Maas....pumping-up his unique style..
making me freak out ..si dansez si nu ma pot opri..rasuflu si simt pe cineva rasufland..dansand la fel de energik..savurez clipa...Neamtzu e super..beyond any belief....ma uit la ceas..ce e timpul? poate stiti stare asta..kand ai impresia k toate s`au evaporat..k ai ramas tu pe valul tau..in starea ta..imi trag jampierele ropzsi ma gandesk sa o iau spre kasa..am pierdut un examen but who cares? myabe i`ll never touch that exatasy again Rolling Eyes

Citat:
Mixin` up your life
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
boghis

Data înscrierii: 03/02/2009

MesajTrimis: Joi, 05.02.2009 04:46    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
http://www.bogdanfusea.com/kristal-glam-club.html

Din linkul de mai sus , vreau si eu prima mel din ultimul clip (Ali Nasser - kristal)

Very HappyVery Happy Ofer 10 piese pentru ea !!!! o caut de foarte mult timp Sad

Va rog mult sa ma ajutati !!

Lasati un com cu idul si vorbim pe mess in caz ca va datorez cele 10 piese .
SmileSmile

Multumesc mult :*
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Clubbing Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum