Trimis: Joi, 30.09.2004 19:15 Titlul subiectului: Music 4 the maases
4 me, cel mai super a fost Timo Maas, in Martin ..fiind dj-ul meu prefeat m`am hotarat greu in a alege sa povestesc despre Deep Dish@ WTP....dar deh am fost
"initziata" in house and all the clubbin` socitety cu Maas..so..how was it? imprevizibil..
am baut o cafea nasoala inainte..am ajuns kam krispata....fostul cinema plin....intram and bum...muzika ne loveste..beatu ma agatza...si`s pe val merg din ce in ce mai in fatza..
am impresia k multzimea imi simte emotzia..energia..k suntem totzi a big family ce`l asteapta pe cel mai important membru..and there he comes....cu un zambet imens, in aplauzele, fluieraturile si goarnele tuturor..all mighty Maas....pumping-up his unique style..
making me freak out ..si dansez si nu ma pot opri..rasuflu si simt pe cineva rasufland..dansand la fel de energik..savurez clipa...Neamtzu e super..beyond any belief....ma uit la ceas..ce e timpul? poate stiti stare asta..kand ai impresia k toate s`au evaporat..k ai ramas tu pe valul tau..in starea ta..imi trag jampierele ropzsi ma gandesk sa o iau spre kasa..am pierdut un examen but who cares? myabe i`ll never touch that exatasy again
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum