Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

kristal rules!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Clubbing
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
edi

Data înscrierii: 30/09/2004

MesajTrimis: Joi, 30.09.2004 22:00    Titlul subiectului: kristal rules! Răspunde cu citat (quote)
kristal e cel mai tare!
poti sa uiti de griji si sa te lasi in voia muzicii o noapte intrega, iar a doua zi sa fii totusi fresh....daca mai esti si cu gasca e super...si daca mai combini un whisky cu red bull esti si mai fresh
e cea mai misto muzica
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
electrocaine

MesajTrimis: Vin, 01.10.2004 09:56    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
intradevar, kristal e foarte fresh. o vreme am simtit o oarecare lancezeala in clubbing-ul romanesc, insa lucrurile s-au schimbat radical de cand a aparut kristalu'

tine-ti-o tot asha fratilor! Wink
Sus
electrocaine

MesajTrimis: Vin, 01.10.2004 09:57    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
ps: apropos, oare pe langa cine trebuie sa ma gudur sa primesc o invitatie la oakenfold? vreau tare sa merg dar ie kam peste bugetul meu...Sad
Sus
boghis

Data înscrierii: 03/02/2009

MesajTrimis: Joi, 05.02.2009 04:43    Titlul subiectului: Am o rugaminte foarte mare !!! Răspunde cu citat (quote)
http://www.bogdanfusea.com/kristal-glam-club.html

Din linkul de mai sus , vreau si eu prima mel din ultimul clip (Ali Nasser - kristal)

Very HappyVery HappyVery Happy Ofer 10 piese pentru ea !!!! o caut de foarte mult timp Sad

Va rog mult sa ma ajutati !!

Lasati un com cu idul si vorbim pe mess in caz ca va datorez cele 10 piese .
SmileSmileSmile

Multumesc mult
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Clubbing Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum