Trimis: Mie, 27.10.2004 17:38 Titlul subiectului: The Jack
intrarea se face printr-o poarta la care trebuie sa suni. inauntru atmosfera e incetosata de fum, dar si de muzica buna (rock, jazz,hard, heavy). iti priponesti ochii in afisele cu Jimi Hendrix sau motociclete Harley si bei cu coatele sprijinite de masa de lemn o bere la un pret super rezonabil. nu e nimic fancy in barul asta. totul e... boem. Intre barul de la care se serveste si mese e un podet de lemn peste care treci. Daca te plictisesti sus, cobori la susbsol: pereti din caramida, bancute, ghitare electrice si reci atarnate, obiecte vechi metalice cu iz medieval. si din nou muzica super O.K. Daca ai un album bun la tine (dar nu cu Enrique Iglesias), te duci la bar si ei il pun sa cante. La urma, te ridici si pleci. Ai grija sa nu-ti uiti albumul
trebuie neaparat sa incerc si eu...mi se pare foarte prietenos...problema este ca,desi sunt rocker de vreo...6 ani,nu mi'am lasat plete(nu'mi sta bine..si oricum si bruce dickinson se tunde din cand in cand...) sper sa n'am probleme din cauza asta...oricum am auzit ca au si mese de biliard,iar o bere(buna) costa 2 roni...totusi partea cu poarta e cam ciudata...cum e defapt,suni,iese ditamai rockeru' si se uita la tine,si,daca esti "worthy" te lasa inauntru,sau cum?
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum