Trimis: Joi, 18.11.2004 23:30 Titlul subiectului: Multumiri si cuvinte de lauda...
Vreau sa multumesc pe aceasta cale site-ului afterhours pt excursia la munte pe care am castigat-o saptamana trecuta, si pt ca premiul a fost onorat.
Vila Adifan din Predeal unde am fost cazat a fost mai frumoasa decat ma asteptam, fiind dotata cu tot ce era necesar pt a petrece un week-end frumos.
Trimis: Mar, 25.01.2005 04:10 Titlul subiectului: Re: Multumiri si cuvinte de lauda...
studio54 a scris:
Vreau sa multumesc pe aceasta cale site-ului afterhours pt excursia la munte pe care am castigat-o saptamana trecuta, si pt ca premiul a fost onorat.
Vila Adifan din Predeal unde am fost cazat a fost mai frumoasa decat ma asteptam, fiind dotata cu tot ce era necesar pt a petrece un week-end frumos.
Cum a fost cu...mancarea? Ai gasit si pe acolo un restaurant bun?
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum