Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Sugestii site

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Feedback site afterhours.ro
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Stelu
sef de sala

Data înscrierii: 24/09/2004

MesajTrimis: Mar, 18.01.2005 20:48    Titlul subiectului: Sugestii site Răspunde cu citat (quote)
Admini,

Cand ne faceti si noua pe site un top 10 (sau cat vrei voi) pentru restaurante, baruri, huburi, cluburi si alte localuri din Bucuresti?
Ma gandesc ca ar fi frumos sa facem pe cartiere topurile astea Smile hai pa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
d_ema

Data înscrierii: 02/08/2005

MesajTrimis: Vin, 28.10.2005 11:18    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am dat note unui restaurant, am facut comentarii si...n-am gasit nici o mentiune despre ele. Exista o perioada de "validare" a celor scrise (daca da, ar trebui pusa o precizare undeva) sau am dat de un bug?
Am avut probleme si la logare: nu am putut pozitiona cursorul in casutele user_name si parola.
Ar fi foarte util daca, in cazul in care un anumit local apare ca subiect de discutie in forum, sa existe un link catre acesta in pagina de prezentare a localului respectiv.
Si inca ceva: acum am vrut sa postez un mesaj nou. N-am putut decat ca raspuns al celui existent (desi nu despre asta e vorba), deoarece nu exista alta optiune (decat "subiect nou - ceea ce iarasi nu vroiam). Un buton de "mesaj nou" se poate? De acord, s-a intamplat ceea ce vroiam, dar pana sa vad asta am fost destul de in ceata.
In rest, situl e dragut si util.
Sus
fitze

Data înscrierii: 10/10/2005

MesajTrimis: Mar, 15.11.2005 01:18    Titlul subiectului: poze Răspunde cu citat (quote)
daca se poate sa fie kt mai multe poze din aceste localuri k sa ne facem o idee kt mai buna despre ele,shi o descriere mai profesionala dar cel mai mult am vrea poze din localuri daca se poate k toate sa aiba shi o poza pe acest site ar fii super sunt tari pozele acelea rotative scz da nu shtiu exact cum le zice din acelea itzi faci o parere destul de buna
Sus
switcher

Data înscrierii: 29/11/2005

MesajTrimis: Mar, 29.11.2005 15:57    Titlul subiectului: mare rugaminte mare Răspunde cu citat (quote)
ma chinui de 5 zile sa aflu nr de tel de la cafe deko , nici macar la informatii nu il gasesc . se poate sa afisati si numerele de telefon ? as fi foarte recuoscator sa ma salvatzi de un drum pana acolo Very Happy
Sus
switcher

Data înscrierii: 29/11/2005

MesajTrimis: Mar, 29.11.2005 15:58    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
ps , am vazut ca nici un bar/cafenea nu are nr de tel afisat
Sus
pussy
sef de sala

Data înscrierii: 22/08/2004

MesajTrimis: Joi, 01.12.2005 20:35    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Site-ul este in curs de actualizare.
Uite un telefon de la Cafe Deko: 0744 - 64.99.71
Suna din vreme daca vrei sa faci rezervare. Bafta!
Sus
te_amgasit

Data înscrierii: 08/02/2009

MesajTrimis: Lun, 16.02.2009 20:07    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Mi am expus o parere despre Allhambra si cum am fost servita acolo eu si logodnicul meu si in schimb primesc un raspuns murdar,cel putin sa se abtina daca nu au limita de decenta,probabil au intradevar probleme daca creeaza confuzii asa mari prin care fara sa vrea recunoaste anumite fapte.....judecati voi
Sus
Publicitate:
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Feedback site afterhours.ro Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum