Trimis: Lun, 07.02.2005 14:58 Titlul subiectului: Multumiri
Multumesc organizatorilor si sponsorilor concursului "Scrie cu cap". Nu am degustat inca vinul, dar astept un moment protrivit pentru savurarea unei sticle de vin intr-o atmosfera speciala, ca si vinurile de altfel.
Apreciez initiativa dumneavoastra. Inseamna foarte mult, atat pentru promovarea site-ului cat si pentru sponsori.
Si noi multumim pentru aprecieri si va asteptam sa va dati cu parerea despre toate localurile pe care le incercati.
Iar concursuri vor mai fi, stati prin preajma:)
Si eu va multumesc, am de ridicat o cutie de vin. Sper sa fie prima dar nu si ultima! De asemenea, doresc sa multumesc parintilor mei fara care n-as fi existat, prietenilor care bat restaurantele impreuna cu mine si care ma sustin moral cand incerc sa "dau jos" experintele culinare, multumesc fanilor etc etc Lasand gluma la o parte, este o idee foarte buna acest ghid.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum