Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Multumiri

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Feedback site afterhours.ro
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
violeta_grecu

Data înscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Lun, 07.02.2005 14:58    Titlul subiectului: Multumiri Răspunde cu citat (quote)
Multumesc organizatorilor si sponsorilor concursului "Scrie cu cap". Nu am degustat inca vinul, dar astept un moment protrivit pentru savurarea unei sticle de vin intr-o atmosfera speciala, ca si vinurile de altfel.

Apreciez initiativa dumneavoastra. Inseamna foarte mult, atat pentru promovarea site-ului cat si pentru sponsori.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
pussy
sef de sala

Data înscrierii: 22/08/2004

MesajTrimis: Lun, 07.02.2005 16:35    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Si noi multumim pentru aprecieri si va asteptam sa va dati cu parerea despre toate localurile pe care le incercati.
Iar concursuri vor mai fi, stati prin preajma:)
Sus
imeda70
ospatar

Data înscrierii: 18/02/2005

MesajTrimis: Joi, 05.05.2005 13:52    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Si eu va multumesc, am de ridicat o cutie de vin. Sper sa fie prima dar nu si ultima! alcool De asemenea, doresc sa multumesc parintilor mei fara care n-as fi existat, prietenilor care bat restaurantele impreuna cu mine si care ma sustin moral cand incerc sa "dau jos" experintele culinare, multumesc fanilor etc etc cheers Lasand gluma la o parte, este o idee foarte buna acest ghid.
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Feedback site afterhours.ro Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum