Trimis: Vin, 18.02.2005 15:14 Titlul subiectului: American Beer House
americana ar fi numai ambianta (peretii sunt pictati cu actori si cantareti americani: elvis, marilyn, michael jackson etc) dar meniul este mai degraba international. frumos, curat, aerisit, nu foarte aglomerat ca alte locuri, toaleta de nota 10, mancarea ok, serviciul bun, preturile medii (spre maricele). e ok de mers cu amicii dar si pentru mese de afaceri sau mai formale.
O locatie de un kitch macabru, cu multa marmura si multe zorzoane, impopotonata ca o papusa lipita cu banda adeziva pe Mercedesul conducator de coloana la vreo nunta de magraoni.
domnu', sunteti un mare poet, e clar ca scrieti mai mult de dragul metaforei decat de dragul adevarului. spre deosebire de mine care mi-s mai toapa si-mi place "sa servesc" masa in locuri d-astea. domnule, si kitsch-kitsch da' chiar macabru??? o zice lumea ca arata ca vreun cavou de neam prost de la bellu.
da' sa stiti ca vara la terasa 'n-are' marmura si micii 'e' buni si grasuti si bere rece!!
Sunt niste mincinosi.
Am facut acum o juma' de an niste aranjamente pt o petrecere iar cu cateva saptamani inainte m-am trezit cu telefon ca de fapt nu ne inchiriaza restaurantul si ca va fi deschis publicului (smekerii d-astea ca sa obtina bani in plus). Apoi ca or sa puna ei muzica ... in fine, conditiile se schimbau in defavoarea mea pe masura ce vorbeam la telefon cu patronul autointitulat "managing director".
Partea proasta este ca nu am facut contract si nu vor sa-mi dea avansul inapoi ... asa ca tzeapa mea.
Cred ca asta spune destule despre acest restaurant in totalitate.
un prieten de-al meu si-a facut nunta acolo acum vreo 2 ani si a fost foarte multumit (poate era alt "managing director"). si pe de alta parte, stii cum se spune "nu e prost cine cere, e prost cine da". cum sa dai banu' din mana fara sa ai contract, chitanta, ceva???? ca doar nu erau frati cu tine sa le dai pe incredere
nu, n-am idee, si eu am fost surprinsa. ma asteptam sa fie vandut sau ceva pentru ca este, totusi, o investitie dar e in continuare doar inchis si abandonat.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum