Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Passion
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
grisi

Data înscrierii: 17/04/2005

MesajTrimis: Sâm, 07.05.2005 19:11    Titlul subiectului: Passion Răspunde cu citat (quote)
:P :wink:
Ati fost la Passion in Drumul Taberei? Ce parere aveti? M.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
imeda70
ospatar

Data înscrierii: 18/02/2005

MesajTrimis: Mar, 10.05.2005 11:37    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
n-am fost ca dupa cum arata si ce masini am vazut afara, ne-am gandit ca o fi scump...dar daca te duci sa ne zici si noua cum e. noi mergem mai des alaturi, la Casa Rustic (pe care, culmea, nu l-am gasit aici pe site desi e foarte cunoscut cel putin de cei care stau in zona...)
Sus
pussy
sef de sala

Data înscrierii: 22/08/2004

MesajTrimis: Mar, 10.05.2005 18:34    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Am rezolvat, acum avem si Restaurant Casa Rustic
Sus
alex.angelo

Data înscrierii: 06/05/2005

MesajTrimis: Mie, 11.05.2005 12:02    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Pussy, tu esti printre "constructorii" acestui site? Ce daca da, atunci vedeti ca mai sunt chestii de schimbat. Uita-te pe forum la Hanul Drumetului, Casa Myt, Vesuvio care si-au schimbat adresa.
Sus
pussy
sef de sala

Data înscrierii: 22/08/2004

MesajTrimis: Mie, 11.05.2005 12:33    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Merci, alex. O sa verificam. Orice informatie despre restaurante / cluburi e binevenita!
Sus
grisi

MesajTrimis: Sâm, 14.05.2005 18:50    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Am fost la Passion si am fost surprinsa de cat de frumos este localul ,nu va mai spun ca preturile sunt mai mici decat in oricare alt loc din Drumul Taberei.Incercati-l neaparat si spuneti-mi parerea voastra.
Sus
grisi

MesajTrimis: Dum, 22.05.2005 19:32    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Terasa este destul de draguta dar inauntru este chiar frumos.Preturile sunt mai mici decat in multe locuri si este frecventat de lume obisnuita.Cred ca piscina este punctul forte si am auzit ca exista si un club la etaj.Eu m-am simtit bine si vi-l recomand .
Sus
alex.angelo

Data înscrierii: 06/05/2005

MesajTrimis: Mar, 24.05.2005 12:32    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Mda, nu prea ati verificat...Sunt foarte trist Crying or Very sad ca noi va dam informatii ca sa fiti cel mai complet si documentat ghid si voi...

pussy a scris:
Merci, alex. O sa verificam. Orice informatie despre restaurante / cluburi e binevenita!
Sus
imeda70
ospatar

MesajTrimis: Lun, 14.11.2005 12:11    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
am ajuns in sfarsit si la passion. intr-adevar grisi are dreptate, e dragut (nu iesit din comun), preturile sunt de bun-simt si mancarea buna. vom mai merge cu placere.
Sus
imeda70
ospatar

MesajTrimis: Mar, 13.12.2005 12:31    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
ei bine, uite ca vorba aia cu pomu' laudat este adevarata... dupa o prima experienta placuta la passion, a doua a fost nu prea placuta. facand o comparatie:
- prima data cordon bleu de pui a fost excelent; a doua oara era mult mai mic si era...de porc (desi cerusem de pui)
- prima data castravetii murati au fost exceptionali si am impartit o singura portie intre doua persoane; a doua oara, portia era redusa la jumatate iar castravetii erau mai degraba gretosi.
- gogosarii murati semanau cu orice altceva; erau verzi, taiati fideluta (!!!) si pareau gogosari frecati cu sare pentru ca otet nu aveau; e si clar ca au fost returnati.
- clatitele cu ciocolata aveau o bobita de ciocolata undeva pe la mijloc iar restul era coca simpla!
- apa minerala la sticla de 330 ml!

ospatarii erau in continuare amabili dar bucatarul probabil era beat!
Sus
popioana

Data înscrierii: 12/07/2007

MesajTrimis: Joi, 12.07.2007 14:31    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Am fost si eu la Passion Club in Dr.Taberei ca local arata bine chiar multumitor dar ignoranta aratata de ospatari ma lasat rece.Am si mancat aici ciorba buna,felul doi a lasat de dorit culmea am mancat si specialitatea casei "pui chinezesc" cred ca bucatarul e roman nu chinez Laughing .acum sa va si laud cel mai bun profiterol si cel mai mare l-am mancat aici.Mentionez ca nu am sa mai vin niciodata la Passion Club.Tineti-o tot asa
Sus
lili202ro

Data înscrierii: 25/10/2007

MesajTrimis: Joi, 25.10.2007 09:04    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
AM FACUT NUNTA ACOLO, E O DEBANDADA TOTALA, MI-AU INCURCAT TOT CE S-A PUTUT INCURCA, MI-AU CHEMAT POLITIA...ETC...SI CU CATEVA ZILE INAINTE DE NUNTA, AM MERS SA MANCAM LA RESTAURAN SI OSPATARII SE BATEAU SI SE INJURAU PPRIN SALON Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Shocked
Sus
lili202ro

Data înscrierii: 25/10/2007

MesajTrimis: Joi, 25.10.2007 09:06    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
UITASEM, N-O SA MAI TREC NICIODATA PE ACOLO SI O SA AM GRIJA CA SI PRIETENII MEI SA FACA ALELASI LUCRU Exclamation Exclamation Exclamation
Sus
popioana

Data înscrierii: 12/07/2007

MesajTrimis: Dum, 04.11.2007 19:11    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Ce pot sa zic despre o bodega in adevaratul sens al cuvantului.Pot spune ca am fost de nenumarate ori in acest local dar sunt sigur ca nu o voi mai face de acum inaite.Am ramas total dezamagita de atitudinea personalului din acest local si de servicile lor.Astepti cel putin o jumatate de ora pana ti se aduce comanda si in cele din urma cand ti se aduce mancarea este rece.Ospatarii nici macar nu au bunul simt sa-si ceara scuze... de sefa de sala nici nu mai zic(o grasa libidinoasa).Nu mai calc niciodata aici.
Sus
ioana101

Data înscrierii: 14/01/2008

MesajTrimis: Lun, 14.01.2008 12:20    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Pe 28 dec 07 am organizat cununia civila aici. Restaurantul mi-a fost recomandat de catre o prietena care fusese la 2 botezuri acolo. Criteriul dupa care am cautat un restaurant a fost calitatea mancarii in primul rand si normal a serviciilor.
Am fost extrem de multumita, sincer au depasit asteptarile cu toate ca personalul cu care am intrat in contact pentru a stabili detaliile era oricum foarte dragut si extrem de profesionist.
Am luat legatura cu ei, cum am spus datorita prietenei mele, si cu toate ca am vazut comentariile de mai sus, pentru ca era in cartier, localul parea curat si chiar este, m-am incapatanat si am vrut sa ii cunosc pe acesti oameni ... BINE AM FACUT!
Il recomand cu cea mai mare incredere ... daca nu credeti ... mergeti si vedeti la fata locului.
Extrem de flexibili, extrem de disponibili, si mancarea foarte buna ... cu toate ca eu nu am avut timp sa ma bucur de ea alergand intre mese cu grija ca toti sa se simta bine! Invitatii mei au laudat sarmalutzele de la Passion. ... Casa de Piatra tuturor celor care cauta restaurant pt nunti si poposesc pe aceasta pagina.
P.S.: Era sa uit ... e super locatia pentru cei care au prieteni din alte localitati carora trebuie sa le caute si camere la hotel ... AU HOTEL IN INCINTA!!!!! SUPER!
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum