Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Casa Rustic

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
alex.angelo

Data înscrierii: 06/05/2005

MesajTrimis: Mie, 11.05.2005 11:52    Titlul subiectului: Casa Rustic Răspunde cu citat (quote)
Subscriu cu toata convingerea. Chiar ma miram cum de nu apare pe site ca toata lumea din Dr. Taberei cred ca stie de el si am vrut sa-l adaug dar nu stiam adresa si telefoanele.
Pe timpul cat este deschisa terasa, au si pizza care anul trecut era foarte buna. Numai berea au facut-o 50000 Sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
smocanu

Data înscrierii: 22/06/2005

MesajTrimis: Mie, 22.06.2005 17:35    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Anul trecut (2004) am fost tare dezamagit de Casa Rustic pentru ca in mod constant primeam lucruri pe care nu le comandam, iar chelnerii dadeau din umeri, iar in weekenduri totul era vraiste pentru ca mai tot timpul aveau probleme - ba tocmai fusese nunta si bucatarul dormea, ba nu aveau chelnerii chef, etc.

2005. Vine vara, zic sa mai dau o sansa. Am avut surprize placute: acelasi local placut, in interior au mai renuntat la aspectul manelistic si s-au orientat mai spre RUSTIC. Chelnerii sunt in marea parte picati din luna, dar din fericire sunt si unii mai simpatici (citat: "va rog eu, nu va enervati acum, acum de abia va aduc bauturile, daca va enervati acum ce o sa faceti cand intarzii cu mancarea jumatate de ora ca e bucataria plina?") si atmosfera pare mai organizata.

In continuare imi pare rau ca nu se fac rezervari decat daca lasi aconto, dar un alt chelner simpatic mi-a explicat ca au luat ceva "plase" si de atunci au inceput cu rezervari doar cu aconto.

Una peste alta, terasa este fantastica, iar aranjamentul din spate, cu buturugi, fantana si leagane atarna in balans mai mult decat unele fitze ale unor chelneri.
Sus
alex.angelo

Data înscrierii: 06/05/2005

MesajTrimis: Lun, 04.07.2005 11:15    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
La terasa n-am mai ajuns in vara asta...

Dar mai prin primavara si noi era sa explodam de nervi intr-o sambata. Erau bineinteles cateva mese festive, o nunta, nu-stiu-ce asa incat organizarea era sub orice critica. Foarte curios ni s-a parut ca ospatarul care ne servea pe noi, si care aparea foarte rar, facea drumuri dese la etaj cand in mod normal un ospatar are in grija cateva mese apropiate! Cert este ca am dat comanda la ora 21:00 iar mancarea a venit la 22:45, aproape rece. Intre timp noi am tot baut...asa ca dupa masa n-am mai baut ca bausem destul pe burta goala, mancarea rece ne-a cazut prost si cand ospatarul incerca sa mai faca o gluma imi venea sa-l strang de gat!

Intr-adevar cand restaurantul este foarte aglomerat, organizarea este VARZA!
Sus
paulchirita

Data înscrierii: 01/01/2007

MesajTrimis: Lun, 01.01.2007 13:51    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Ce pot afirma in calitate de om care shi-a luat tzeapa ca a ales sa ishi petreaca sfarsitul dintre ani in aceasta locatzie ? Ce pot afirma 10 oameni care shi-au luat tzeapa [..] ? pur shi simplu un restaurant de *** ....o mizerie ....o cocina care nu merita nici un ban ... organizare de *** ....locatzie marginasha fara loc de parcare... [..] ... Ce sa mai zic ? Nu mergetzi in cocina asta !!!!! Restaurant cotat ca sub orice critica !!! die die die die

Moderator: te rog sa pastrezi decenta limbajului si sa eviti atacurile la persoana. Altfel vom fi nevoiti sa stergem mesajele..
Sus
titigoga

MesajTrimis: Lun, 01.01.2007 19:06    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
La ce sa te astepti de la un restaurant de la periferie...? Intri si deja te simti prost ce sa zic daca mai si ramai (vrei bodega meregi la Casa Rustica) Scump si prost. Servirea lasa de dorit....asa ca alegeti unde sa mergeti...
Sus
titigoga

MesajTrimis: Mar, 02.01.2007 23:46    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Nu intzeleg cum putetzi cota o astfel de bodega de manelisti de ultima clasa la ceva a fi de trei stele ??? Este un kitch...este ceva ce se vrea a fi dar de fapt nu este ! Parcare = 0 ; Locatie la periferie ; Ospatari de la tzara ; Sef de sala cu atitudini care lasa de dorit ; ce sa mai vorbim....inainte era mai frumos...asta acum 2 ani ...acum este o bodega .... un loc in care patronul ishi serveste impreuna cu familia masutza ca un mare barosan ! Propun scoaterea din lista restaurantelor pe care le promoveaza acest site pentru a nu va face de rushine !
Sus
gsmatei

Data înscrierii: 03/01/2007

MesajTrimis: Mie, 03.01.2007 14:35    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Pe scurt : un local suburban, de periferie, unde mergi sa vezi toti "indienii" si patronii de case de amanet, cele mai penale purisance si cei mai eftini smecheri.

Ambient : tentativa exagerata si de prost gust de ambianta rustica. Atmosfera ticsita de mahoarca si obiecte de decor prafuite si afumate. La etaj este FRIG si CURENT mai rau ca in trenurile personale de pe vremea lui Ceasca.

Servirea : personal mai prost ca sezonierii de pe litoralul romanesc. Niste "baietasi" sau "smecherasi" care si-au dat seama ca nu isi pot castiga painea de pe o zi pe alta si au avut de ales : gunoieri, ospatari sau taximetristi. Din pacate acestia de aici au ales ospatari. Ti se vorbeste si ti se raspunde "la smecherie" asta pentru ca nimeni nu-i mai bengos ca ei, plus ca ei sunt f ocupati si se grabesc sa se ajunga doar la faza cu spaga.

Mancarea : ce mai conteaza.

Seful de sala si patronul : genul "asteapta la usa mea inca o 1.000 de fraieri ca tine". Fara coloana vertebrala si pic de decenta sa recunoasca ca multe lucruri in acest local NU MERG DELOC NORMAL (deci nici pe departe BINE).

Intr-un cuvant : PRAF !!!

FERITI-VA sau mergeti acolo daca va regasiti in descrierile de mai sus.
Sus
gurmanduull

Data înscrierii: 07/01/2007

MesajTrimis: Dum, 07.01.2007 15:19    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
1. mancarea este mai buna decat la "La mama" si mai ieftina, iar portiile sunt mai mari. va recomand orice mancare cu carne. fara misto.
2. intr-adevar, chelnerii sunt putin smecherosi, dar servirea s-a ameliorat. daca vorbesti cu "dvs" cu ei,iti raspund la fel, pot fi pusi la punct cu usurinta, totul e sa nu te dai gomos cu ei, si sa le respecti meseria.
3. localul nu e de fite, vin oameni de tot felul, inclusiv bagabonti, dar si oameni, doamne respectabile, chiar am vazut o petrecere organizata aici de PD - organizatia femei.
4. preturile sunt absolut ok.
5. e un local apreciat in Drumul Taberei.
6. daca vrei sa mananci bine si sa te simti bine cu prietenii sau sa stai seara la un pahar de vin, e chiar bine. nu te deranjeaza nimeni.
Sus
Jiji

Data înscrierii: 11/01/2007

MesajTrimis: Joi, 11.01.2007 23:00    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Ce pot sa zic despre o bodega in adevaratul sens al cuvantului? Pot sa spun ca am fost o singura data in acest local infect si sunt sigur ca va fi si ultima...am ramas total dezamagit de atiudinea personaluli din acest local si de serviciile lor. Astepti cel putin jumatate de pra pana ti se aduce comanda si in cele din urma cand ti se aduce ( mancarea este rece)...Ospatarii nici macar nu au bunul simt sa-si ceara scuze ......de seful de sala nu mai zic( un taran basit)
Nu pot sa-mi dau seama cum de aceasta bodega apare pe acest site.....Nu recomand la nimeni sa se duca in acest loca situat la periferie, fara locuri de parcare si la nicel de servicii sunt EXECRABILI!!!

DAR CE M-A DERANJAT CEL MAI MULT ESTE ATIUTUDINEA PATRONULUI FATA DE CLIENTI( NU-L INTERESEAZA ABSOLUT DELOC DE ACESTIA, DE CUM S-AU SIMTIT ACESTIA IN BODEGA LUI) TE TRATEAZA CA SI CUM EL AR FI REGELE SI TU SLUJITORUL CEEA CE MI SE PARE A FI FOARTE JIGNITOR.

NU VA DUCETI LA ACEASTA BODEGA!!!!!!!!!
Sus
silvia

Data înscrierii: 24/06/2006

MesajTrimis: Sâm, 05.05.2007 08:04    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Chelneri par ca sunt implicati intr-o activitate mult mai importanta care nu are nici o legatura cu slujba de chelner iar noi clientii care tot venim pe usa restaurantului ii tinem din lucru, ii sacaim.
Sus
Jiji

Data înscrierii: 11/01/2007

MesajTrimis: Dum, 23.12.2007 23:52    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
O BODEGA Exclamation Exclamation Exclamation

SCURTA DESCRIERE:

SERVICII DE NIVEL PERIFERIC
MANCARE VECHE
OSPATARI CU UN LIMBAJ DE MAHALA
FARA LOCURI DE PARCARE
MIZERIE IN INCINTA BODEGII
GANDACI LA BUCATARIE
GRUPUL SANITAR SUB ORICE CRITICA

Sus
mancaciosul

Data înscrierii: 29/08/2008

MesajTrimis: Vin, 29.08.2008 12:51    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Nu degeaba i se spune patronului Evreul. Intamplator l-am cunoscut. E un golan. Ce mai vreti?
Sus
CINEZEE

Data înscrierii: 30/10/2008

MesajTrimis: Joi, 30.10.2008 01:35    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
si totusi lumea face nunti acolo , eu am vazut ceva destul de reusit cum arata
Sus
maria_p2011

Data înscrierii: 22/09/2011

MesajTrimis: Joi, 22.09.2011 14:55    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
mancarea este foarte buna, preturile ok, insa m-au dezamagit foarte tare dupa ce au inceput sa organizeze concerte de manele Sad
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum