Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Terasa Doamnei

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
pussy
sef de sala

Data înscrierii: 22/08/2004

MesajTrimis: Mar, 16.08.2005 14:40    Titlul subiectului: Terasa Doamnei Răspunde cu citat (quote)
Din partea Administratorilor:

Ca urmare a solicitarii exprese a managementului restaurantului, am luat decizia de a sterge toate comentariile legate de acest restaurant. Varianta celalalta era scoaterea restaurantului din baza noastra de date, ceea ce ar fi adus un imens deserviciu celor ce ar fi dorit informatii de contact in continuare.
Pe viitor, vom respecta dorinta ca pentru aceasta locanta sa nu mai permitem postarea de comentarii de orice fel (de bine sau de rau), desi personal noi suntem de parere ca aici managementul ar fi avut o oglinda a ceea ce se petrece de fapt in unitate.
Va multumim pentru intelegere,

Echipa Afterhours
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marius1968

Data înscrierii: 16/12/2007

MesajTrimis: Dum, 16.12.2007 14:55    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
E mizerbail oricum, nu e un restaurant unde sa te intorci.
Sus
blez

Data înscrierii: 03/02/2008

MesajTrimis: Dum, 03.02.2008 21:02    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
nu stiu ce comentarii aiurea au fost facut la adresa localului... dar dupa parerea mea... este un restaurant unde m-as duce intotdeauna cu partenerii de afaceri. preturile nu sunt mici, dar nu sunt mari, sunt OK... mincare buna, si un personal de exceptie
Sus
paul_verlaine

Data înscrierii: 01/05/2008

MesajTrimis: Joi, 01.05.2008 21:02    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Local romanesc din toate punctele de vedere: ambianta kitsch, chelneri badarani si agresivi, care uita ce ai comandat si apoi se cearta cu tine, pasari vii de jur imprejur (autoritatea de sanatate publica nu are nimic de spus?), miros patrunzator de toaleta, sticle de bere care ajung prafuite pe masa. Doar preturile sunt la "standarde europene". Daca doriti o tzeapa, sunteti oricand binevenitzi!
Sus
laura29

Data înscrierii: 02/01/2009

MesajTrimis: Vin, 02.01.2009 23:46    Titlul subiectului: un restaurant minunat Răspunde cu citat (quote)
Sunt clienta fidela al acestui restaurant. Aici imi sarbatoresc toate evenimentele din familie. Chiar nu-mi vine sa cred ce au patit altii. Este unul din putinele restaurante din Bucuresti unde te poti duce sa mananci si sa te distrezi , eventual sa si dansezi.
Sus
gigi34

Data înscrierii: 01/05/2010

MesajTrimis: Sâm, 01.05.2010 19:14    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Am fost de vreo 2 ori, cu partenerii de afaceri. Mi-a placut mult programul artistic, de asta l-as si recomanda pentru straini, sa auda si ei o muzica populara si nu numai. Chelnerii pana acum au fost OK. Estimativ: gustare pt 3 persoane cu vinete, jumari, cartofi prajiti, rosii, salata, salata de vinete si inca vreo 2 ingrediente, felul 2 pentru 3 persoane, 2 beri, 3 whisky-uri la 50ml au dus cam 3 sau 4 milioane, nu-mmi amintesc sigur.
Sus
unu

Data înscrierii: 30/05/2011

MesajTrimis: Lun, 30.05.2011 10:46    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Daca nu vreti sa fiti "jefuiti", atunci evitati acest restaurant. Pe langa faptul ca preturile sunt exagerat de mari ( 100 g de icre de crap costa de exemplu 15 lei), te mai fura si la cantitati. Ospatarii sunt incredibil de "insistenti", ca sa nu le spun altfel, evita chiar sa-ti arate un meniu si-ti baga pe gat ce sa comanzi. Cineva cu bun simt si mai slab de inger poate iesi cu buzunarele goale din acest restaurant.
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum