Trimis: Sâm, 17.09.2005 19:09 Titlul subiectului: Help wanted - dam de baut!
Dragii nostri,
Aproape in fiecare zi in Bucuresti se deschide un nou local. Vrem ca voi sa aflati printre primii de ele, de aceea apelam la ajutorul vostru pentru a avea pe site toate localurile din Bucuresti, impreuna cu impresii, pareri, comentarii referitoare la acestea.
Si ca sa fim chit, cei ce ne vor ajuta sa facem aceste cronici au sansa de a castiga in fiecare luna (prin tragere la sorti) o sticla de vin bun de la Vinarte .
Trimis: Dum, 06.08.2006 08:51 Titlul subiectului: Passo Doble
Deschis de curind pe Avram Iancu in spatele bd. Pake, zona Izvorul Rece. Cladire veche fara terasa. Decoratiuni banale, cam stridente. Muzica fara specific, fara pretentii, nu manele. Toaleta de nota 8.50.
Meniu bogat si variat dar cam scump. Supa de fructe de mare, chestii fine. Dar si banalitati: paste, salate. Servire corecta, fara mare stil.
In general se fac petreceri private, botezuri, partyuri de firme. Asta seara. Locuri libere mereu, strada fiind fara circulatie sint posibilitati de parcare fara probleme.
dj boyeru
sunt
pai cred ca stii sau poate ai aflat...de restaurantul asta
MOARA LU BUCUR
zona piata delfinului
..terasa pana la 400 locuri,crama 180,salon 150
si loc de joaca pt copii iar cand obosesc la nunti si alte petreceri au sa si doarma
toate tipurile de event
vinuri de toate felurile
mancare nu comentez
sunt fost bucatar acum dj
asa ca iti dai seama ca am pretenti
barmani au lucrat prin lcuburi deci stiu ce si cum daca vrei sa te ia ameteli langa bar
din terasa dai cu ochi de lac
pe terasa plantati niste salcie pe vale de langa terasa multi pomi de tot fel;ul
PROIECTOR IMENS montat pe terasa
pt tot felul de trebuinte mai ales acum cu meciurile
musica pe terasa lounge, fashin,groove jazz,niscai house lejer,slow hit old selctia de mine aranjata
crama asteapta proiecte si idei
trupe live ,ori club,
naiba stie
in ,salonul ,niste lautari
si cam asa
CINE VREA SA AIBA DJ in locatia respectiva SAU SI IN ALTE locati
MA SUNA 0728469987
mixez pe player nu p pc si alte softuri
aparatura mea este pionner totul profii
am pus si [ron cluburi dar fiecare treaba are elemente diferite
nu stiu daca e voie sa la s nr www uir etc
poate moderatorul ma contacteaza si imi spune
ce si cum sa fac
merci
scuze daca nu e voie
in caz ca imi stergi mesajul si imi spui ca trebuie fara
merci
AM 1000W...LASERE EFECTE.MONITOR LCD PORTABIL destul de mare,,fac slideshow cu poze ,unde e conexie dau pe net petrecerea
sa fiti iubiti
va astepot la o bere acolo pe terasa
Trimis: Dum, 14.09.2008 22:19 Titlul subiectului: cafe bar chile
o noua cafenea din calea floreasca....locatie intima...cafeaua e de cea mai buna calitate...are o multime de vinuri si nu numai. Mi s-a parut ideala pentru intalniri de afaceri, petreceri, meciuri de fotbal....pare de fitze....dar preturile dezmint...merita vizitata...cel putin salonul pentru nefumatori....
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum