Restaurante
Bar / Pub
Club / Disco
Terase
Cafe
Fastfood
Pizza
Catering
Cautare in forum
Articole

Coyote Cafe

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro Localuri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
legourmet
ospatar

Data înscrierii: 24/11/2005

MesajTrimis: Vin, 25.11.2005 19:46    Titlul subiectului: Coyote Cafe Răspunde cu citat (quote)
Un loc excelent pentru aceia care prefera muzica live si atmosfera in care te simti la largul tau. Pentru cei care nu au fost pina acum, Coyote se afla in Pasagiul Victoriei, aproape de intrarea dinspre IGP. Asta nu inseamna ca nu poti intra si din Academiei. E chiar de preferat, intrucit pe-acolo ai noroc sa gasesti si un loc de parcare. Mai mult, daca esti cu un taxi, mai bine eviti traficul de pe Calea Victoriei.

Mi se pare geniala atmosfera, mai ales cind lumea s-a incins si muzica isi face efectul scontat. Alex Sandulache & Co. ( Coyote Band, fostii Jukebox care l-au cooptat si pe Marius, ex. Spin, ex. Latin Expres ) sint printre cei mai buni muzicieni de party pe care i-am ascultat vreodata. Barul nu straluceste, dar daca esti ok cu Ursus, se tubeaza mai mult de zece intr-o noapte serioasa. O singura data am incercat un Long Island Iced Tea ( in TM a primit neaosa titulatura de "Patru Albe Cu Cola" Smile care a fost mult prea dulce si prea slab alcoolizat fata de reteta lui americana.

Vine lume spalata, se danseaza la greu ( uneori e destul de cald, insa instalatia de AC isi face treaba cu prisosinta ) se cinta, e bine de tot. Si ce fain ar fi daca, dupa o noapte atit de frumoasa, n-ar trebui sa insisti pe linga picolita sa-ti aduca o nota de plata cum se cade, nu o foaie dictando pe care a mizgalit cu slove de tipar "URSUS HAL - 5 x 19 - .....". Asta chiar ne-a lasat un gust amarui. Nu pentru ca am fi vrut sa ne decontam seara de dezmat ( chiar daca uneori poti trece pe firma astfel de cheltuieli ), nu pentru ca am fi vrut sa le verificam legalitatea operatiunilor contabile, nu pentru ca am fi avut chef de scandal. Ci pentru ca asa e firesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JukeBox

Data înscrierii: 20/04/2006

MesajTrimis: Vin, 21.04.2006 11:14    Titlul subiectului: Re: Coyote Cafe Răspunde cu citat (quote)
Salut,
Viorel sunt, de la trupa JukeBox. Ne bucuram tare ca suntem si pe gustul tau, multumim pt apreciere... Daca imi permiti totusi sa corectez, legat de trupa, 2 mici erori ...

legourmet a scris:

... Alex Sandulache & Co. ...

este de fapt Alex Vasilache...
legourmet a scris:

... Coyote Band, fostii Jukebox ...

Trupa se cheama pe numele ei "Trupa JukeBox", de aproape 10 ani, si nu are planuri de schimbari de nume... Coyote e doar clubul, care in curand chiar va forma o trupa dupe numele ce il poarta, din cate am inteles Wink
In rest, te mai asteptam, fie acolo fie chiar si virtual pe forumul trupei http://www.trupajukebox.ro/forum/index.php Cool
Pana atunci, cele bune si sarbatori fericite!
Vio
Sus
lil_maya

Data înscrierii: 08/06/2006

MesajTrimis: Joi, 08.06.2006 19:14    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
hey:*...vreau sa va spun k si eu am fost in coyote si e super jmecher..mi-a placut!..eu am prins seara knd se facea karaoke!si a fost misto..adik toata lumea vb cu toata lumea..si acolo am inv sa joc biliard:P..tare..am si eu o intrebare...se pot organiza concerte? Smile
Sus
aurabalauraa

Data înscrierii: 25/08/2011

MesajTrimis: Joi, 25.08.2011 11:47    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)
Buna. Maine pe 26 august avem o rezervare pentru o petrecere a burlacelor. Vroiam sa ii fac o surpriza Burlacitei si sa ii cant cu formatia voastra o melodie - neo soul, mai exact Erykah Badu Apple Tree. Sunt sigura ca nu o aveti in repertoriu ....e suficient daca am eu instrumentalul? Se poate sa fac asta??? Astept un raspuns din partea voastra.

Multumesc anticipat.

Ps. - promit sa nu va sperii clientela. Aveti mai jos un link cu cateva coveruri pe care le cant acasa singura de nebuna si pe la seri karaoke.

Multumesc din nou!

http://www.youtube.com/user/aurabalaura#p/u/3/hKlgpvt3LPc
Sus
Publicitate: ###
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Afterhours.ro -> Localuri Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum