Lucian Seb
Data înscrierii: 02/11/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum, 02.11.2008 04:14 Titlul subiectului: |
|
|
|
In seara in care am fost,acum vreo 3 sapt.,nu aveau vin deloc, Martini s-a terminat dupa primul pahar,la fel si Coca Cola light dupa o singura sticla.Fetele care serveau la bar au fost dezagreabile. Erau semne cu mari cu "fumatul interzis" dar fumul era gros, dar mai ales nu exista aerisire. Nu recomand nimanui. Sper sa schimbe patronul, si decorul pentru ca locatia e excelenta. |
|
someone_medium
Data înscrierii: 26/06/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm, 26.06.2010 20:18 Titlul subiectului: |
|
|
Que Pasa
Pub, Club
Str. G-ral Praporgescu David nr. 12
Buna seara!
Obisnuiam sa merg la acest club dupa serviciu si sa beau o bere-doua.La inceput clubul mi s-a parut ok...nici prea prea nici foarte-foarte.Muzica destul de buna, insa s-ar putea si mai bine(ma refer la rock-ul din club care se
difuzeaza numai pe baza preferintelor anumitor clienti asa zisi "fideli" ai locului, clienti in care un cunoscator intr-ale muzicii vede cu ochiul liber ca in afara de ciocul, pletele lungi si tonele de whisky si de bere baute alte legaturi cu muzica si cultura rock ei nu prea au)Dar asta e o alta poveste...
In afara de faptul ca fetele de la bar au o cu totul alta treaba decat sa se intereseze de clientii aflati pe terasa sau in bar (ma refer la altii decat la cei 2-3...5 preferati ai lor...clientii asa zisi "fideli") pentru a-i servi, acestea te privesc cu ostilitate, simtindu-se lezate de faptul ca le deranjezi din statul cu picioarele incaltate in tenesi pe masa pe care se prepara bauturile ce urmeaza a fi servite.
Ba mai mult, una dintre ele are cu totul alte indatoriri decat sa serveasca clientii: ea are un logodnic (sau sot ma rog, nu stiu ce e) care sta pe acolo mai tot timpul, si cu care aceasta sta bot in bot in permanenta, de-ti e si jena sa-i mai ceri vreo bautura sau ceva, temandu-te sa nu le intrerupi clipele de intimitate.
Cealalta, mananca mai mereu desi e foarte slaba...ma rog si daca ai ceva bun simt n-o deranjezi de la masa ca sa nu se supere...
La bar aceleasi fetze:Un rocker gras si urat care umbla la laptop si pune numai muzica ce ii place lui, comportandu-se ca la el pe tarla...Mda...rock alternativ, ceva psihedelic, grunch...ceva blues...trupe gen Porcupine Tree...si ma rog...cam pe linia asta.Heavy mai rar, Speed aproape deloc, Hard...cand isi aduce aminte (rar am mai
auzit Maiden, AC/DC si Metallica) insa ceea ce e si mai frustrant este ca acolo exista o gasca de cativa indivizi prieteni cu acesta si cu barmanitele, care fac legea, si mai mult decat atat, atentie: au locurile rezervate in permanenta si nimeni nu are voie sa se aseze pe acele locuri ca deh...sunt clienti vechi si is ale lor (dupa spusele fetelor de la bar, care te intreaba daca stai mai mult de o ora si care te ridica imediat de pe scaunele acestor indivizi daca ai intraznit cumva sa le ocupi.Pai nu? Daca vine vreunul si nu-si gaseste locul liber....Desi nu scrie rezervat!
Daca nu esti in gratziile barmanitelor risti sa fii mutat de colo colo prin tot barul, chiar daca la masa la care te-ai asezat nu era vreun semn ca este rezervata.Esti mutat chiar si de la bar mai la stanga, mai la dreapta, dupa cum le vine lor pe chelie.Daca insisti totusi si mai stai, chiar si in aceste conditii vin si iti atrag atentia ca vor mai veni si alti clienti si ocupi cam mult spatiu...respiri cam mult aer...(ca tot nu exista aerisire) si din priviri, gesturi si comentarii iti sugereaza ca e mai indicat sa parasesti scena.
Cam asta este atmosfera la Que Pasa...
Imi pare rau pt faptul ca e pozitionat bine clubul si s-ar putea face treaba de mai buna calitate acolo!
La prima vedere este decorat ok, muzica te atrage in prima faza daca esti mai rock asa...,dar dupa cateva vizite te saturi sa vezi acelasi individ gras punand aceleasi si aceleasi trupe si aceleasi fete la bar preocupate de cu totul altceva decat de interesul clientilor.
Daca patronul si-ar angaja niste fete mai constiincioase si le-ar invata sa-si respecte clientii in mod egal nu dupa preferintele personale, sa faca amor acasa si nu la serviciu, sa fie mai atente in jurul lor la comenzile clientilor, sa faca un playlist in care sa includa metale diverse, sa nu mai intre cine vrea si cine nu vrea sa pipaie fetele care stau cu talpile tenesilor direct pe tejgheaua unde se prepara bauturile, lucrurile ar merge mult
mai bine!
Pacat!Si eu sunt rocker dar se pare ca ca si aceasta tagma incepe sa se manelizeze in Romania!
Eu nu ma mai duc la acest club pt ca sunt deja super dezgustat!Daca vreti sa va convingeti ca am dreptate, puteti trece pe acolo intr-o seara.
Va doresc numai bine si ma iertati ca m-am intins intr-atat de mult cu comentariul, insa m-a dezgustat enorm insolenta crescanda din acest club!
Sa auzim de bine! |
|